- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
Frenky89 #47303 üzenetére
De szerintem az a rugó akkor is Massa felé mozog, és nem el előle(még ha lassan is).. a pálya szélénél tűnik fel, és a közepén csapódik. A lendület meg pont az ellenkező irányba vitte volna. Azt meg még nehezebben hiszem, hogy nekicsapódott a palánknak, és onnan vissza, mert annyit még egy gumilabda sem pattog.
Egy ilyen rugó meg azért tetemes súlyra, és igénybevételekre van méretezve, még azt is megkockáztatom, ha egy ember rááll, akkor meg sem kottyan neki, ergo nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk, hogy rugó, egy fémdarab meg, mégha 200-nál is esik le, nem pattog több másodpercekig félméter-méter magasra, méterekkel arrább.. -
válasz
Frenky89 #47288 üzenetére
De az attól messze volt szerintem. A szél nem visz el egy ilyen tárgyat csak úgy, meg azt sem lehet mondani, hogy a lendület vitte arra.. szóval fene tudja..
Nekem nem egyértelmű ebből, míg nem tudom, hogy került el odáig. Arról nem beszélve, hogy dobj le egy ilyet, nem fog sokáig pattogni, pláne nem ilyen magasságig.Viktor77: de biza ezért nem:
Rubens Barrichello percekkel a baleset után megerősítette: "elvesztettem valamit a kocsi hátuljáról, ami miatt meg is kellett állnom a pályán" (a brazil nem jutott tovább a Q3-ba). Nicolas Todt, a Ferrari pilótájának menedzsere pedig azzal nyugtatta meg a Ferrari motorhome-ja körül hangyabolyként nyüzsgő újságírókat, hogy beszélt Massával a pálya ambulanciáján, tehát hamar visszanyerte az eszméletét
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest