- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
válasz Shabranigdo #26036 üzenetére
Az első megjegyzésedre, igazad van, rosszúl fogalmaztam. Nem azt akartam mondani, hogy a bünti pártiak véleménye ellentétes a tényekkel, a tényeknél pedig a vitatható események előtti dolgokra gondoltam, amiben nagyjából mindenki egyetért.
Amit utána írsz az viszont már ne is haragudj, butaság. Miért kellett volna fékeznie? Bőven elég ha lassabban gyorsul Kiminél. Ezt Hamilton így is tette. Ami a problémám az az, hogy ezzel a módszerrel mennyire kellett volna elengednie Kimit, hogy szabályosnak ítéljék meg? 5 méter? 10 ? na ezt nem tudja senki. Akkor Hamilton honnan tudhatná?
Amúgy Te is ragaszkodni fogsz az álláspontodhoz és persze én is, és talán így van jól.
Dönteni (szerencsére) úgy sem mi fogunk, bár az az érzésem, hogy a döntéssel kapcsolatos jövő idő csak kincstári optimizmus részemről. A leg elvakultabbak sem adhatnak nagy esélyt arra, hogy bármit változtatnak.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest