- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
JJános
addikt
-
shev7
veterán
válasz
tuskooo #20817 üzenetére
Artatlan barany? Hat nekem nem ez jut rola eszembe. Nagyon ellenszenvesnek erzem azt, ahogy a Kimivel valo kapcsolatat kezeli... Nekem a viselkedesebol az jon at, hogy nagyon frusztralja az, hogy nem elsoszamu pilota a csapaton belul. Amikor elen megy akkor egesz jol megy neki, de ha nagy rajta a nyomas, akkor tul sokat hibazik. Egy VB-nek ennel tobbet kell nyujtania... Kulonosen ellenszenves az nekem, amit Kimivel rajtoknal csinal ha egymas mellol indulnak. Tobbszor is lattam mar olyat, hogy rajtnal rahuz Kimire, es nem erdekli, hogy ezzel a sajat csapattarsaval tol ki. Erdekes modon, ha Kimi rajtol elrol, es Massa van mellette sosem latni ilyet... Szoval nekem kicsit ugy tunik, hogy komplexusos lett ettol az egesz szituaciotol, es ez a teljesitmenyere is ranyomja a belyeget....
-
hunnylander
őstag
-
-
törölt tag
válasz
tuskooo #20556 üzenetére
hát nem tudom...
én kimi drukker vagyok, ő az abszolút kedvencem, de szerintem bunkóság volt, amit csinált.
oké, hogy utálja a fotósokat, meg a népszerűséget, meg az interjúkat (ez látszik is), de bazzeg, ha ennyire nem tetszik neki ez az egész, akkor építtessen magának egy versenypályát és körözzön ott egyedül... -
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #20474 üzenetére
De ha igy mutatkozik be itt valaki, akkor milyen folytatasra szamitsak? Lemajmozni egy pilotat, egy embert, erre mi szukseg van? Az ilyen szemelyek elottem nagyon melyre assak magukat, es bemutatjak vele szemelyiseguk szegenysegi bizonyitvanyat. Az ilyen hsz-ek csak alaassak a topik erteket es jo hangulatat.
De nagyon nem akarok csak offolni, ugyhogy:
-
törölt tag
válasz
tuskooo #20436 üzenetére
Czollner Gyula-ra gondolsz?
vele itt nem hiszem hogy tudsz vitázni (pláne hogy értelme lenne)
Hamilton-nak nem megy minden simán, két futamon nullázott ezt megelőzően, de Kimi-nek sincs nagy sorozata, és leginkább Massa és Kubica betlijének köszönhető hogy így áll a VB ahogy.
De szvsz jó ez így, tök jól alakul a tabella, ha még kicsit keresztbe verik egymást Heidfeld is felérhet
01__Lewis Hamilton...48
02__Felipe Massa.....48
03__Kimi Räikkönen..48
04__Robert Kubica....46
05__Nick Heidfeld.....36 -
törölt tag
válasz
tuskooo #20434 üzenetére
ehh én ezt nem értem.
Bármelyik futamgyőzelemhez hozzá lehetne tenni, hogy:
-jól ment meg minden, de alakulhatott volna másként is ismerjétek el, és kellett a szerencse is.szal ennek mi értelme van? Persze hogy alakulhatott volna másként is,..pl. kicsúszhatott volna, összeütközhetett volna, ..elharaphatta volna a nyakát egy nyúl..stb, sőt akár ezek mind egyszerre..
Bárkinek a szive megállhat futam közben, és akkor? na akkor ugye más valaki nyeri a futamot!Miért kell ezt most elismerni, és máskor miért nem lehet uezzel példálózni, na-na, ha törökben Massa váltója meghal akkor nem nyeri meg a futamot, jól ment nem mondom hogy nem, de alakulhatott volna másként is, szerencséje volt hogy nem ment tönkre a váltója....
-
Oliverda
titán
válasz
tuskooo #20398 üzenetére
Nem unod még ezeket a ha így lett volna meg, ha úgy lett volna meg, ha ez azt csinálja, ha a másik mást formájú feltételezgetéseket? A motosportokban nincs olyan hogy ha. Arról kell beszélni ami megtörtént és nem arról ami megtörténhetett volna. Unalmas már kissé a sok ha.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #20373 üzenetére
Ha Kimi az extreme-mel kezdett volna Lewisra veszelyes lenni, akkor Lewis is bejott volna extremert mivel tengernyi ideje volt mar akkorra es az elso helyre jott volna vissza. Legkevesebb negyszer cserelhetett volna gumit, ugy hogy az elso helyen maradjon, es mindezt ugy, hogy a verseny utolso harmadaban mar csak cammogott, sajat kepessegeihez merten -3-4 masodperccel lassab koridoket autozva. Kis eso vagy nagy eso, extreme vagy intermediate, Lewis jobb volt esoben Kiminel, es kevesebbet is hibazott.
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #20250 üzenetére
Kihangsulyoztam, hogy en adtam volna neki black flaget, a tobbiek vedelmeben. De en is csodalkoztam volna, ha a palyabirok megtettek volna. Hadd ne essek hanyatt Massa mai verfagyaszto mutatvanyaitol. En csak ennek adtam hangot a black flagelessel, amit ertelemszeruen tulzasnak is szantam, de lett volna haszna. Pl Massa indulhatna kovetkezoleg uj cuccal.
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest