- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Nem baj minden, csak tudod kevesszer szuletnek olyan emberek mint Colin, kevesszer jutnak el olyan magassagokig, szoval ezeket meg kene becsulni, mert o rengeteg fele autoval versenyzett, minden motorsportban mozgo csapat/ceg megemlekezhetne rola par masodpercig s kesz. Vagy ne mondjanak semmit csak 1 fekete szalag s kalap. De ne menjenek el ilyen esemenyek mellett 1 fohajtas nelkul. Az ''esemeny'' rossz szo, de nem kaptam jobbat.
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
Te olvasni is szoktad a szólalásaimat, vagy csak úgy zsigerből nyomod ?
Viccelsz itt több társaddal, ferrariB-zed a mekit, hinted a jelzőket, mint bolond
pék a lisztet. nem bizonyította senki még be, hogy a mekinek bármilye is ferka
lenne, bár a szelepsapkára azért még gyanakszom, biztos ettől gyorsak... -
Pilács
senior tag
Én értem... Hogy lesz így büszke az eredményre pl LH, hogy fény derül hogy doppingos volt a ló?
Nekem ez elég érdekes.. Mentik a bőrüket, értem én hogy 1-2 hely de szal na... nagy büszkeség tötheti el a rajongókat, hogy a kedvencük turbó autóval nyert a mezőny előtt. Mondhatom azt hogy így könnyű? vagyis inkább könnyebb... Ebből látszik, hogy mindenáron első legyek... ha kell buktatom a csapatom?Á na hagyjuk... Ettől veszíti ez a sport is a lényegét...
Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ford topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest