- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Synthwave #30 üzenetére
Boccs, nem akarom itt tolni a SImple Jack-et, csak hogy jól értem-e amit mondasz itt:
Így meg, hogy majdnem a nettó MSRP feléért adják, pláne (a barebone-ja 185 dollár). A Q8 barebone-ról beszélek, hazai boltból.
Azt mondod hogy Q8 üresen most itthon valami nagyon fura módon több boltban is 34k (ahogy Csizmás linkelte), közben náluk a webshopon 185USD (68k) és hogy ennek az ára majd itthon is visszamegy 68k-ra, mert az a normál ár csak valaki elütött itthon egy számot vagy kitudja?
Ezért ha beáldozom a num padot (mert hogy Q13 pro barebone-t nem találtam magyar shopban egyáltalán), akkor most félárból tudok alice-re váltani.Kupakkészletem amit szeretek amúgy van (jelenleg a K10-en, erre majd visszaszerelem a gyárit), szóval csak egy szet red kapcsolót kell vennem és megvagyok.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Synthwave #21 üzenetére
Nem TKL. ISO variánsról egyetlen képet nem sikerült feltenni. Az európai disztribútor (Keygem) kínálatában nincs feltüntetve még a Monokei neve sem, nem hogy a terméke.
Videóról nem tűnik rossznak, de ha úgy készítenek billentyűzetet mint weboldalt... Katasztrófa ez a weblap így európai szemmel.Keychron az már majdnem hozza a G915-öt funkcióban, csak azt nem látom a sötétített szobában.
Javítom: nicsak, ezek már világítanak is? Hmm. Ideje újra szétnézni így 2024-ben.
De ha jól látom ez csak háttér világítás. A kupak nem átlátszó. -
Meridian
senior tag
válasz
Synthwave #10 üzenetére
"de valójában kétpálcás bóvli, mint billentyűzet "
Nekem mai napig megvan... 7 évig WoW-oztam vele... azóta sincs ilyen jó billentyűzetem. Jönnek itt a gamer billentyűzetek, de azon túl hoyg megfestik szinesre a WASD-ot semmi különös.. mitől gamer egy ilyen eszköz? Hagyjuk már. A Zmerc-en is lehetett volna még mit alakítani, de kár hogy megvette a steelseries, és hagyta kukába menni a az egészet. Persze mert kurva drágán adta a cuccot, de úgy hogy semmi pluszt nem tett hozzá.
Amúgy azért is nem használom már, mer nagyon hiányzik egy háttérvilágítás hozzá. Meg elég kopott már, hiszen nem mechanikus, hanem a gumimembrános.
-
prolad
addikt
válasz
Synthwave #10 üzenetére
Legalább lenne szimmetrikus, jobban szérhúzott, 1-1 1U-s billentyűvel közötte. Szerintem nem kell a spacenek nagyobb/szélesebb hely, akkor már inkább eltérő profilú kupak. Arról nem is beszelve, hogy a full orto és 1U előnye lenne, hogy ne kelljen stabilizátorokkal bohóckodni, de itt kell és buksz 3 billentyűnyi helyet is.
A széles enter fel se tűnt, na az még nagyobb hülyeségnek tartom, belelóg egy "split" kiosztásba, és semmi haszna nincs jobb középen egy dupla széles billentyűnek (meg úgy általában az enternek sem, de ez magánvélemény).
Annyiból kár, hogy a 40% feletti orto piac elég kicsi, és a Keychron egy megbízható gyártó, jó opció lett volna, néhány tényleg hasznos funkcióval.
Marad az Idobo meg a pénz a zsebemben, talán így a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest