- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
válasz
Synthwave #10 üzenetére
"de valójában kétpálcás bóvli, mint billentyűzet "
Nekem mai napig megvan... 7 évig WoW-oztam vele... azóta sincs ilyen jó billentyűzetem. Jönnek itt a gamer billentyűzetek, de azon túl hoyg megfestik szinesre a WASD-ot semmi különös.. mitől gamer egy ilyen eszköz? Hagyjuk már. A Zmerc-en is lehetett volna még mit alakítani, de kár hogy megvette a steelseries, és hagyta kukába menni a az egészet. Persze mert kurva drágán adta a cuccot, de úgy hogy semmi pluszt nem tett hozzá.
Amúgy azért is nem használom már, mer nagyon hiányzik egy háttérvilágítás hozzá. Meg elég kopott már, hiszen nem mechanikus, hanem a gumimembrános.
-
Meridian
senior tag
Szvsz az igazi formabontó billentyűzet kialakítás az lenne, ha lenne egy alap billentyűzet, amihez jobbról is és balról is hozzácsatolható lenne a numerikus rész. Azaz leválasztható részben lenne az kialakítva.. és balról (vagy jobbról) nemcsak numpad csatolási lehetőség lenne, hanem gamepad kialakítású kiegészítő vagy touchpad is akár opcionálisan csatolható lehetne.. kinek mi az igénye. A gamepad formátum alatt ilyesmire gondoltam (ez a Zmerc billentyűzet bal szélső része):
Ilyesmi vagy ennél jobb kialakítással, és lecsatolható különálló részként.
Ugye milyen fasza lenne? De senki nem csinál ilyet... pedig anno ez a Zmerc nagyon jó volt, csak sajnos szétkopott nekem már, annyit használtam, és nem játék közben kényelmetlenül széles volt a billentyűzet... de ha szétválasztható lenne a gamepad, a billentyűzet és a numpad részek, akkor a világ legjobb billenytűzete lenne... én nem adnék mechanikus billentyűzetért 50-70-100ezer Ft-ot, de egy ilyenért 50-60-at simán kifizetnék!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest