- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Google Pixel topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Én leírtam olvass csak vissza. Mondtam hogy amikor a motor szétesett alatta szerintem az is a ő számlájára írható, de mind1. Montoya jó versenyző csak be kell érnie. Mondjuk nekem akkor is a McLaren csapat a szimpatikus a visszafogott de szép versenyzésükkel és a legutóbbi futamon látható megújjulás remélem folytatódik és nem azért mert McLaren drukker vagyok (na jó azért is) hanem inkább azért hogy végre láthassunk egy szép futamot amikor verseny is van és nem azon kell izgulni hogy vajon Bari vagy MS fog e nyerni és miért nem Bari...
Mellékesen megjegyzem hogy szép futam alatt pl. olyat értek mint amikor Hockenheim-ben Hakkinek ment Schumi mögött és Lekörözték Panist. Schumi balról Hakkinen jobbról :)) na az tetszett és főleg az hogy Hakkinen jött ki győztesként. Szal én ilyen megmozdulásokat néznék szívesen, és azt sem bánom ha nem a McLaren javára történnek...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fűnyíró topik
- PlayStation 5
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G2 - i7-11G I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 4K I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/1TB
- Akció! G.Skill TridentZ Neo 3600Mhz- CL16 2X32GB (64GB DDR4)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (1)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest