Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Én leírtam olvass csak vissza. Mondtam hogy amikor a motor szétesett alatta szerintem az is a ő számlájára írható, de mind1. Montoya jó versenyző csak be kell érnie. Mondjuk nekem akkor is a McLaren csapat a szimpatikus a visszafogott de szép versenyzésükkel és a legutóbbi futamon látható megújjulás remélem folytatódik és nem azért mert McLaren drukker vagyok (na jó azért is) hanem inkább azért hogy végre láthassunk egy szép futamot amikor verseny is van és nem azon kell izgulni hogy vajon Bari vagy MS fog e nyerni és miért nem Bari...
Mellékesen megjegyzem hogy szép futam alatt pl. olyat értek mint amikor Hockenheim-ben Hakkinek ment Schumi mögött és Lekörözték Panist. Schumi balról Hakkinen jobbról :)) na az tetszett és főleg az hogy Hakkinen jött ki győztesként. Szal én ilyen megmozdulásokat néznék szívesen, és azt sem bánom ha nem a McLaren javára történnek...
Aktív témák
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Alienware Nvidia Geforce RTX 2080 Super 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest