Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Integra
titán
paliknak kiosztottam az indexen egy kurva nagy -5öt:))
menjetek szavazni, -5nél jobbat senki ne merjen a paliknak adni.... -
Integra
titán
taku marad a bar-nál
-
Pierre
tag
Arra azért kiváncsi lennék, hogy kik lesznek a szerelők? Szép lenne, ha télen egy nemzeti csapatban együtt szerelgetnének a szerelők a BMW meg a Merci csapatából, vagy a Honda-Toyota páros sem semmi :))) Bár nem valószínű, hogy F1-es szerelők részt vesznek ebben a szériában :B
-
escie
őstag
válasz
Joczeek
üzenetére
sztem nem.
a verseny nem (csak) a sebességről szól. inkább az előzés az izgalmas nem?
kit érdekel, hogy 320-szal avagy 295-tel repesztenek a célegyenesben:) . inkább legyenek parázs csaták...
dehát majd meglátjuk, elég-e...
tudod kedvenc Billünk is megmondta: ''520 lóerő mindenkinek elég kell legyen''.
vagy valami ilyesmi... :DDD -
escie
őstag
-
Spensers
aktív tag
Olastátok már lehet hogy jővőre nem lessz Brit -GP :(
http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/8702.shtml -
Előre is elnézést kérek escie-től.:B
-
Nem mondhatni hogy Trulli fan lennék,de amiért nagyon várom
a japán futamot az az,hogy Trulli előadásában megnézhetjük
mit is tud valójában ez a Toyota.Ha megy valami jó időt az edzésen akkor
kiváncsi leszek Pénis meg Da Gyatra arcára.:DDD -
Hellfire
tag
Jövőre lehet télen is lesz F-1.
[L]http://www.origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20041005rajtol.html[/L] :))
[Szerkesztve] -
Integra
titán

[L]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/4/4/8/4/BIG_0000134484.jpg[/L] -
Integra
titán
húha, most olvasok egy szatócs interjút, a honda tényleg komolyan gondolja ezt a suzuzka special motor dolgot és bevállalja az elfüstölést is...
szerintem button megy egy kicsit visszafogottabb, stabilabb motorral majd, szatócs meg a hardcore verziót kapja. csak bírja ki... :)) -
escie
őstag
válasz
Integra
üzenetére
figyelek.
de nem mentesít semmi alól, hogy rendszeresen csinálod.
szerintem, annyi tiszteletet megérdemel majdnem bárki, hogy rendesen leírjuk a nevét.
gondolom, te sem örülnél, ha ilyesmi módon írnák a neved.
bár biztos ezt is ''leszarod''
csak ennyit akartam elmondani, hátha használ valamit.
ha nem, hát ''leszarom'' én is.
mindenkitől bocs, az off-ért.
[Szerkesztve] -
Race-Face
tag
[L]http://www.origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20041004briatore.html[/L]
A minardi akármilyen motort is kap, csak erősebb lesz, mint eddig. Jordan dettó.
A végén még Baumgartner világbajnok lesz :) kíváncsi vagyok, jövőre marad-e a Forma-1-ben... -
Integra
titán
kúlthárd valszeg csomagol:)
[L]http://index.hu/sport/forma1/coultgo1004/[/L] -
Integra
titán
solberg megint nyert!!!!!!!!!!!!
juhuuuuuuuuuuuuuuu:)) -
Integra
titán
válasz
Joczeek
üzenetére
ááááá
seggszőrök a versenybírák is, hogy mernének dönteni:)
mondjuk sok jelentősége nem lett volna.
annyira megosztott az F1 is már, hogy úgyis értelmetlen lett volna bármilyen döntés bármelyik oldalra. a 12ik hely tökéletesen igazságos volt a végére.
bár nem, mert klien-t ettől függetlenül sajnálom, ezt nem érdemelte meg -
válasz
viharhozo
üzenetére
Na visszanéztem vagy tízszer...:D
Szóval,belső nézetből végig az az érzésem van,hogy Klien későn és
így már szabálytalanul zárja az ívet.
Kívülről nézve:amikor Klien kezd ráhúzódni az ideális ívre,akkor MS
orra éppenhogy beér Klien hátsó kereke mellé.Így utólag kielemezve
azt mondhatom,abszolút határeset.Talán ezért sem foglalkoztak
vele a versenybírák és a versenyzők sem később. -
Integra
titán
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
az a gajdos tamás...
tv2-n volt anno neki utána autószalon2000 nevű műsora, de a gajdos egy idegbeteg üvöltözős barom állat, és összehajtottak a ringen egy GTA-t totálra és ezt már nem nagyon nyelte le a tv2... :)
gajdos is egy barom, láttam ahogy üvöltözik az emberekkel. tisztára palik2... -
Dale
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Neeeem a BK-s gyerek, hanem egy valamivel idősebb szemüveges fickóra gondoltam aki annó a szerencsekerékkel alapozta meg azóta is felfelé ívelő karrierjét. :) Van a HírTV-n egy obligát autós műsor (''tesztekkel'' meg bemutatókkal) és azt szokta vezetgetni, ha mást nem is.
-
Dale
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Értem, köszönöm. :) Majd egyszer leszokom a ''rosszabb is lehetne'' megközelítésről és én is képes leszek zsigerből utálni. :) Ne érts félre, ez nem provokáció, nyilván gázos alak de nem értek annyira az autókhoz és az autósportokhoz hogy ezt érdemben felbecsülhessem, egyszerűen sokkal normálisabb arc mint a Palik és kis barátja Héder, meg a bohóc-gyerek, meg a mostmár Hír TV-n habogó szerencsekerekes akárki (valami Tamás lehet), na ezeket nem engedném kamera/mikrofon közelébe, de a biztonság kedvéért tollat sem adnék a kezükbe. Azt viszont hajlamos vagyok elismerni hogy Palik egész jól elautózgat terepralliban, ne is jöjjön haza. :)
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
megkérdeztem az origóban a szabó robit hogy ugyan hogy lehet az f1 közvetítésben ez a sok lúzer gyulai meg a többi barom miért nem dobható ki, mert hogy szánalmas a produkció...
persze nem adták be a kérdést meg a többit sem ami kényelmetlen volt neki....
:))
természetesen normálisan fogalmaztam, de a lényeg miatt bukott a kérdés -
Dale
aktív tag
Oké akkor a bohóc az a BK-s nyomorult lehet, őt tényleg be kéne zúzni. Viszont nem értem mi a baj a Gyulaival (azon túl hogy mindig elfelejtem a keresztnevét) mert nekem szimatikus és a sport1-es autós műsorát is szeretem nézni. De ezzel asszem kevesen vagyok mert amerre olvasok, mindenki fikázza. Alacsony lehet az igényszintem vagy túl magas az ingerküszöböm, én a Dávid Sándort is nagyon bírom, Wéber Gábort meg pláne. Azért ne aggódjatok, Palik nálam is kirostálódik... :)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
most megy a zsóti vásárol shanghai-ban rioprt...
LOL:)) :(
[Szerkesztve] -
lao ce
aktív tag
válasz
neduddki
üzenetére
hat... kitisztogattam a cache-emet es a cookiekat es ugy is bejon nalam.
uj ablakba nyilik.
sajnalom, de azert sokat nem veszitesz, a 2003-as indianapolisi verenyhetvege elotti csutortokon ket mclarent kitoltak bemutatozni, arrol keszult a kep, csak ugy feltettem. sok kepem van csutortokrol, foleg szetszedett autokrol :)
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
válasz
Joczeek
üzenetére
Nem volt kozos balhe. Ott nem lehetett beferni. Ahogy nem fert be JPM Spaban a buszmegallonal, es ahogy nem fert be Coulthard sem Kinaban. Ez nem agresszivitas kerdese, hanem az elozni szandekozo hibaja.
Az F1GP elso reszeben lehetett ilyen mandinereseket elozni, h orral belecsuszol a masik oldalaba. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nezpont kerdese....forditott esetben neked meg Sato lenne a megtestesult isten :DDD
Sot....amikor iden Barichello-val osszekoccoltak, sokkal eselytelenebb helyzetben volt Sato RB-hez, mint akkor MS Sato-hoz...vagy tevednek? Persze akkor is volt, aki szerint ott mar el kellett volna engedni az elozo versenyzot...
Kettos merce rulz :U
hobizoli
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nagyon LOL:))
feltettem pár kérdést a robinak az F1-es közvetítésekkel kapcsolatban és úgy tűnik be sem adják a kérdést az oldalra, hogy ne kelljen válaszolni.... -
Integra
titán
válasz
Joczeek
üzenetére
nem, nekem semmi bajom nincsen az agresszivitással.
de ha rosszul sült el, mert a másik fél nem adta meg neki a helyet, amit ő azt hitte, hogy megkap (mert ő a sumaher), akkor ne tegyen már kétértelmű bágyadt képű, ő ártatlan megjegyzéseket....
sunyi, kétszínű alak ez a sumaher, a most hétvégi ütközése után nyilatkozata is csak ezt erősíti meg. -
Integra
titán
szabó robi most az origón.
fel is tettem neki az első kényes kérdést:)) -
A silverstoni nagydíj eltörlése lehet hogy lavinát fog elindítani.Vagy Ecclestone-t
fogja maga alá temetni vagy az F1-et.:((( -
A Forma-1-es Toyota-istálló hivatalosan is bejelentette, új szerzeménye, az olasz Jarno Trulli már a szezon utolsó két versenyén bemutatkozik a csapat színeiben.
Na végre,most kiderül mit tud ez a Toyota.:D -
válasz
fokukac
üzenetére
Nos,én láttam a versenyt és megitélésem szerint:miután MS Sato
mellé behúzódott kb a kocsi hosszának 30%-áig,Satonak már
nem volt joga az ideális ívet követni,helyet kellett volna hagyni
MS-nek.Az,hogy később MS békülékenyebb volt,azért történt,
mert világbajnokként már hülye lett volna összebalhézni azzal
a Satoval,aki az idén ismét keresztbe tehetett volna neki. -
Integra
titán
válasz
neduddki
üzenetére
ja, rá.....
kérdőre vonom az autómánia miatt az tuti, ezt nem fogja zsebre rakni... mondjuk nem is fog rá válaszolni:D
és az F1-es hülyeségek miatt is amiket a tv-ben mond, továbbá a gyulai faszkolbászról is felteszek neki pár kényelmetlen kérdést!!!
csak el ne felejtsem:) -
Agyasima
őstag
2000
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest