Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Pierre
tag
Arra azért kiváncsi lennék, hogy kik lesznek a szerelők? Szép lenne, ha télen egy nemzeti csapatban együtt szerelgetnének a szerelők a BMW meg a Merci csapatából, vagy a Honda-Toyota páros sem semmi :))) Bár nem valószínű, hogy F1-es szerelők részt vesznek ebben a szériában :B
-
Pierre
tag
Úgy látszik, Ron Dennis szereti az ilyen két dudás egy csárda megoldásokat (Prost-Senna). MEglátjuk, szerintem, ha megbízható és versenyképes gépet tesznek össze, akkor egyforma erős lehet a két pilóta. Én inkább azon drukkolok, hogy ne egymás elől vegyék el a pontokat, a Ferrari meg nevet majd a markában. De ugyanezt elmondhatnám a Renault-nál is. :U
-
törölt tag
Sajnálom ha lenézően hangzott probáltam nem az lenni ezért is használtam T/1 személyt! Mert én sem emlékszem vissza tisztán a dolgokra!
Millió 2szer elmondtam hogy nem kell Schumi fannak lenni, csak megpróbálok védekezni!
''2003 Brazil GP. mit vágott le Kimi az vizes aszfalton...
Colthard úgy húzódott le előle, hogy fülét-farkát behúzta...'' ezért mondtam amit a legelején mondtam!
Nem monta senki hogy istenként kell rá felnézni csak azért kerestem ezeket a bekezdéseket hogy tisztábban lassunk. -
hobizoli
nagyúr
Nem tudom fel tunt-e, hogy megtankolt autoval jobb koroket ment -sot, 2x leggyorsabb kort-, mint FA csutkara kifogyott tankkal, es igy hiaba volt kint az ifju spanyol ~4 korel tovabb es volt 6.2sec-s a kerekcsereje, megis a nemet mogott jott be 3sec-l.
Iden Imolaban MS ''csak'' 2 korrel kesobb ment ki Button-nal, es egy celegyenesnyit vert ra az miatt, hogy a konnyebb autoval jobb koridoket tudott menni, mint a box-bol kijovo autos, aki a mar nehezebb autoja miatt lasabb koroket tud csak produkalni...
hobizoli -
törölt tag
''amúgy más is friss abroncsokkal megy, amikor lecserélik neki, szóval emiatt nem kéne az égbe emelni MS-t.''
Amiatt hogy friss abroncsokkal megy még nem is :t de amiatt hogy box után ugyanolyan köröket (vagy gyorsabb) mint az aki könnyű autóval van a pályán azért már annál inkább kell tisztelni, nem égbe emelni, csak elismerni. -
''a gyalog galopp az más. nagyon.
elképzelem mondjuk Ron Dennist, ahogy mondja Jean Todtnak.
- Tökötök van, nem lovatok! ''
az attól függ, hogy európai vagy afrikai fecskéről van szó. mert az európai fecske repülési sebessége nem elég egy tökhöz... :D
és különben is, ''hülye angolok, angol hülyék....!'' :P -
törölt tag
Azért ha akkora nagy semmi lenne akkor nem lenne 6/7szeres vbajnok.!
Egyébként mindenkinek megvan a profilja ő egymás után tud 40 olyan gyors kört menni hogy 2-3-4-5 tizedet ad a mögötte jövőnek, erre viszont nem képes sok pilóta! Egyébként a legtöbb pilóta nem tud nyomás alatt menni, de ezt most hagyjuk! -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat en is nehezen boldogulok neha, de Panther, kbalage2, Keitaro fantorpikus hogy hogy elolvassa egybul...
Amugy koszi a dicseretet!!! elpirulok:- )))))))
Amugy nem igazan tudom mire gondolsz, mi paran aznap evadnyito Edda koncentre keszultunk egesz nap, igyasztan ki is hagytam aznapra a tv-t:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
Gregorius
őstag
a nagy kanyarsebesség ellen rovátkolták be az abroncsokat...
kanyarban tehát mindenképpen lassabbak lesznek
Érdekes. Én úgy tudtam, hogy azért rovátkolták be, mert jön egy véletlen gyors átfutó zápor, onnantól kezdve a slick gumik prompt elvesztenek mindennemű tapadást a legkisebb pocsolyában is. Ellentétben a barázdálttal.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Rögtön a következő évben is gyorsabbak voltak a legtöbb pályán, ember! Jóhogy nem a mostani időeredményekhez hasonlítom de akkor sem értem miért kellett a gumikkal babrálni! Nem lett volna 1szerűbb ha a motorokat szabályozták volna!:F Miért kell a tapadást csökkenteni és utána meg azért sírni hogy nem biztonságos a Forma1!
Jó küld őket nyugodtan, csak előtte szólj hogy otthon legyek mert állandóan ingázok Taksony és Maranello között, mert egy tanulmányon dogozok az ottani autógyárral a nagyobb teljesítmény érdekében; meg elmagyarázoma szerelőknek hogy egy Forma1es verseny előtt mind a 12 pipát rá kell dugni nem elég ha csak 8at schaffolnak!:DD -
törölt tag
Ne nekem mondjad hogy nem biztonságosak hanem menny egyenesen Zürichbe -vagy mit tudoménhova - és mondjad ezt a FIAnak! Olvasd el a linket mert szerintem nem olvastad. Kanyarban lassabbak kéne hogy legyenek de nem azok.. Ha megnézed az időeredményeket akkor láthatod hogy most a rovátkolt gumival sokkal jobb időeredményket mennek mint régen slickel! Akkor lassabbak? Biztonságosabbak azzal hogy lecsökkentették a tapadást? Nem a pilóták nyafognak hanem aFIA! Csak ennyi.
Ja és nyugodtan jöhetnek mindenkinek adok szakmai tanácsokat.:DD
Aktív témák
Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest