Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Integra
titán
Ralf Favoured by Williams, Says Montoya
Saturday September 25th, 2004
By Alastair Himmer
Juan Pablo Montoya has complained that Williams are showing favouritism to his teammate Ralf Schumacher in the build-up to the Chinese Grand Prix.
''This week has been really tough,'' Montoya said on Saturday. ''I think Ralf got here and I think they moved the focus out of my car a little bit. It's a bit frustrating because I'm trying really hard to get good results.''
German Schumacher will make his race return in Shanghai on Sunday following a heavy crash at the US Grand Prix in June.
Both men will leave Williams at the end of the season, Montoya joining McLaren and Schumacher - younger brother of seven-times World Champion Michael - bound for Toyota.
''Good for him,'' shrugged Montoya. ''I don't really care who my teammate is, to be honest. It's good for him to be back. We're both leaving at the end of the year so it will be good for him to get back in the car before the end of the season.'' -
-
Joczeek
addikt
Massa és Panis helyezése kellemes meglepetés.Villeneuve fél
másodperces különbsége Alonso-hoz képest nem vészes,majd
versenykörülmények közt jobb lesz.:P Aki igazán megégett az Montoya,
kivéve ha tele lett tankolva az autója.
MS pedig mindent elkövet,hogy mostanában izgalmasak legyenek
a futamok,nyilván van egy kis lelkiismeretfurdalása.:DDD -
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
japánoknál is a családnév van elől és a keresztnév hátul mint a magyarban, vagyis a magyar absz helyesen mondja, sato a vezetéknév és takuma a kersztnév.
az angol és német fordítva használja a nevet, vagy úgy írja le hogy ''sato, takuma''
nem vettem lelkemre, csak nem szeretem mikor valaki elkezd japánról beszélni és az írásából látszik hogy kanyi fingja sincsen róluk, sem a gondolkodásmódjukról, ekkor születnek a kamikazés ökörségek. mondom megkellett volna nézned a motegi futamot
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Látom Sato san közelebb van a szívedhez mint a Feri!/Lelkedre vetted a kamikázét/
Egyébbként most mi a fene van ezekkel a japán nevekkel? Tudtommal náluk is a családnév van elől, mi több a könyvekben a történelmi neveket is igy írják angolul/pl: Takeda Singen/, most akkor miért nem Sato Takuma-nak írják a szamurájod? Ez az angolban mitől függ? -
Integra
titán
ezt is ritkán látni:))

-
Spensers
aktív tag
''Kissé csalódott vagyok a pozícióm miatt - bár Fernandóhoz képest nem sokkal maradtam el, a rajtrács rossz részére kerültem, a csekély időkülönbségből egy csomó rajtkockányi hátrány lett'' - mondta az 1997-es világbajnok, aki ma vett részt az első hivatalos fotózáson új csapatánál, a Saubernél is.
http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/8636.shtml -
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
amúgy nemtom hogy láttad e a motoGP motegi futamot....
capirossi 5 csapattársát ejtette ki az első kanyarba meg magát, hárman kórházba is kerültek mindenféle törésekkel.... na azt a megmozdulást amit csinált, azt hívják kamikaze-nak talán...
bekopizik pár részt a futam riportjából
Everyone knows the saying - ''You can't win a race on the first corner.'' Very true, unless you're racing Formula One. But where as you can't win a race on the first corner you can certainly cover yourself and a gang of your mates in bucket loads of abrasive gravel. Step forward Loris Capirossi and his amazing power to simultaneously blitz one quarter of the field and show the appreciative Japanese crowd a real kamikaze.
And the crowd were even more pleased that Loris' kamikaze attack was launched at the US warship Hopkins.
John 'Hop off' Hopkins had up until that point been awesome. He's already known to be fast rider who crashes and gets very angry a lot - this makes him an interesting and well loved MotoGP rider (take note Neil). But Hopkins surprised everyone on Saturday by sticking his Suzuki nail on the front row of the grid for the race despite the all too obvious aerodynamic disadvantages of his head.
When the race started the Suzuki star maintained his third position into the first corner until the fast starting dwarven Capirossi decided not to brake for the corner, but bones instead.
''I didn't see him coming'' explained Hopkins ''As I entered the corner all I noticed was a small Ducati on my right, I just presumed it was a 1:24 model that had been left on the circuit by a small child. Next thing I knew the little bastard rammed me. He [Capirossi] needs to be made to wear some sort of flashing beacon so we can all see where he is - especially if the track has high kerbs for him to hide behind.
Everyone was in full agreement that Capirossi was to blame for the incident except Loris himself who conveniently couldn't remember what happened. ''I remember nothing of the accident'' said the scaled down Ducati star ''So let's just agree that no one was to blame and forget about it.''
The collision caused Hopkins and Capirossi to come crashing down like a barrel load of well polished sushi collecting Biaggi, Junior, Edwards and Hayden on their cheeky trip to the gravel. Some of the felled riders were simply skittled off by crashing machery where as others ran off the track whilst trying to get a good view of the crash. Nicky Hayden is believed to have been one of those riders.
Colin 'The Texan Complaino' Edwards involvement in the incident meant his exceptionally boring run of finishing mid-table in every race ended. ''I had a great excuse ready'' bemoaned Colin ''I was ready to blame the front end chatter. The crash ruined my chance of using this excuse so obviously I'm very disappointed.'' -
Integra
titán
válasz
fokukac
üzenetére
vili nehéz
a németen már be-bekapcsolgatták adásba a csapatok rádio beszélgetéseit és mikor mondták neki hogy: ''good lap mate, only 4 tenths back to alonso'' és erre azt válaszolta hogy ''azzal a mennyiségű üzemanyaggal amivel megyek, nem is rossz...''
na ekkor gyorsan ki is kapcsolták a rádiót:D
ezért nem örülnek igazán a csapatok ennek a belehallgathatósági dolognak, mert félnek hogy elszólják magukat, ahogy vilinél ez meg is történt:)
[Szerkesztve] -
Spensers
aktív tag
Mellesleg a jövö év azért szerintem nem lessz semmi!
Szerintem 100% hogy sokkal izgalmasabb lessz mint a mostani kiíndúlva habból hogy kihová szerződött!
pl. Fisichella, Webber, stb végre egy reméljük ütőképes csapathoz fognak kerűlni...
És aztán lessz nemulass:U -
Viszont, ahogy nézem, Vilnöv nem brillírolzott...
-
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
na, te is jössz a demagóg kamikaze-val... :(
a H-nak minden joga megvan hozzá hogy azt csináljon amit akar. -
Integra
titán
válasz
Spensers
üzenetére
miután sikeresen felkeltett a family hajnalban távozáskor levonszoltam magam a nappaliba és végignéztem az egészet.
hááát, schuminál a jóisten tudja csak hogy mi volt. az biztos hogy ő maga is nagyot nézett, ugyanakkor nagyon iparkodott.
vagy a gumik nem voltak elég melegek még és egyszerűen picit nagyobb tempót adott mint kellett volna, vagy valami gebasz volt az autójában (ezt tartom kevésbé valószínűnek), mert ez alulkormányozott kanyar.
mindenesetre mikro nyilatkozott utána gyorsan a német rtl-en a legkevésbé sem volt elkenődve, így is pillanatok alatt feljön előre. sőt asszem kifejezetten tetszik neki a hátulról indulós szitu:) -
Pierre
tag
válasz
Spensers
üzenetére
Hirtelen nem vágom, hogy az első kanyart melyik pályáról másolták. :U
Nekem kifejezetten tetszenek ezek a ''magukba visszaforduló'' vagy hogy mondjam S-kanyarok. Szerintem teljesen egyedi pálya, jobb mint mondjuk Bahrein vagy Malajzia, az új pályák közül. Valaki mondta, hogy A1 ring jobb, na ez szerintem hülyeség, az osztrák pálya dögunalom, ráadásul baromi könnyű is a többi pályához képest. A kínain meg van egy pár elég érdekes (és egyedi rész). Kiváncsi leszek a holnapi futamra.
Egyébként grat Kiminek!
[Szerkesztve] -
Spensers
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Igen ez szerintem is így van mellesleg Davidson elég jól muzsikál.
-
Spensers
aktív tag
Shumi kicsit el nézte azt az első kanyart de szépen megfogta!
-
Spensers
aktív tag
HI
Nagyon kafa ez a kínai pálya innen-onnan minden honnan össze lopkodttak jó! ötleteket (pályákról) és íme egy remekbe szabott pálya!:C -
Pierre
tag
Hoppá, Schumacher!
-
Joczeek
addikt
A Ferrari elromlott,Baumgartner 6 pilótát megelőzött,meglepetést
szimatolok.;] -
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem meg epeszu vezetes nem kockaztatja be a ki nem probalt, le nem tesztelt cuccokat eles helyzetben, mert akkor igyjaras esete forog fenn...eredmenyek meg nem lesznek. Kulonben erre (is) van a tesztpilota meg teszteles....szerintem.
Sato-ra 1-2 ev mulva csak ugy fognak emlekezni, hogy O volt az a japo kamikaze, aki ala keptelenseg volt olyan fejlesztest/technikat adni, amit ne lett volna kepes tonkre vagni...ezt egy ideig elnezi neki a csapatfonokseg a Honda miatt, aztan elobb-utobb annak a veztese is megunja, hogy nem mutat fel semmi eredmenyt, es ahhoz meg sokba kerul a ''kozremukodese''
Pesze ez az en szubjektiv velemenyem
hobizoli -
Integra
titán
válasz
hobizoli
üzenetére
button egyszer pukkant le, akkor is váltó hiba miatt, ő mindig a 100%os technikát kapja..
sato folyamatosan füstölt már amikor kiesett.
szerintem ez jól van így mert a fejlődést erőltetik de buttonnal biztosra is mennek, számomra ez is benne van abban hogy versenyzés.
a mekik vagy 4 futamon füstöltek el, mindketten, aztán felváltva, de legalább már valamennyire stabil a motor, ez jó hír.
igaz van még egy év, aztán ha úgy megy ahogy a faszkalapok akarják visszaminősítik az F1-et hátköznapi ovi versenynek technikai szempontból..
minardi meg vagy így vagy úgy de úgyis túléli a dolgokat:D -
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Hm...igy is lehet mondani, hogy baromallat modon szethajtja a technikat:C...olyan, mint Raikonnen a McLarennel (vagy Bruni a Minardiban)
Ezt a kulon versenyt eppen ki vezeti:U?
Mondjuk a Minardinal nem tartom tulzottan valoszinunek, hogy uj fejlesztesekkel probalkoznak..
hobizoli -
Integra
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
vazze, azért 2004-et írunk már...:)
-
Joczeek
addikt
Mikor lesz már szombat reggel?:O
-
escie
őstag
amúgy mire fel ez az ordenáré csillagos dizájn Hondáéknál?
mit ünnepelnek? -
escie
őstag
válasz
Integra
üzenetére
hát nekem olyan érzésem van az új pályával kapcsolatban, mint a malájjal.
szép, jó, versenyezhető, csak egyszerűen nem f1-es léptékben készült.
a maláj pályán is egyszerűen elveszenek a versenyautók... :(
ráadásul, ezzel, hogy mindent megpróbálnak bevetni rajta: gyors-, lassú kanyar, hosszú egyenes, sikán, ezzel totál jellegtelenné válik a pálya.
merő dögunalom, és ''izzadságszag''...
és arról nem is beszélve, hogy milyen frankó pályák lehetnének a naptárban a helyén, mondjuk az a1-ring.:U
tipikus, nagyon nagyot akartunk fingani, és besz@rás lett a vége...
de remélem, nem igazolódnak be a megérzéseim... -
Gregorius
őstag
http://index.hu/politika/belhirek/?main:2004.09.23.&194833
Hehe. Kedves Pokorni ''úr'' nem tudja, hogy Ferrarival győzni nem kimondottan kockázatos. -
Integra
titán
LOOOOOL:))

kínai szupergépek:)

vili mindig is laza style fan volt:)
-
Integra
titán

-
elttiL
senior tag
Hú, tényleg ezzel a verdával fognak menni??
[L]http://www.barf1.com/scripts/php/downloadLowImage.php?f=1424_1024x768[/L] -
carvelino
csendes tag
Szabálykönyv szerint nem lehet 20 indulónál kevesebb nevezett versenyző
-
Integra
titán
davidson verdája péntekre:)

-
HaroWerks
senior tag
Bernie megint nem fért a bőrébe:
[L]http://www9.online.rtlklub.hu/cikkek/2/8597.shtml[/L]
Asszem szépen néznénk ki ha jövőre már csak 7 csapat lenne.
14 autóval meg nem sok értelme lenne, lehet, hogy 7x3-ra hajtanak? -
carvelino
csendes tag
Reszkessetek ferrarik, jön zsoltika!!!!

-
carvelino
csendes tag
nagyságrendekkel modernebb a többi pályánál... és a vonalvezetése is hirály, de sztem nagyon enni fogja a gumikat, sok kiálás lesz, és még annál is több defekt.
-
Integra
titán

-
carvelino
csendes tag
Nem tud valaki benyomni egy linket a következő nagydíj pályarajzáról? !
plíííííz -
HaroWerks
senior tag
válasz
Joczeek
üzenetére
Egy utolsó lehetőséget még kaphat :)
Ha tényleg maradni akar az F1-ben akkor össze kell szednie magát, most végre kaphat egy nyerésre alkalmas autót, innentől minden rajta múlik.
Ha meg ugyan azt csinálná ott is mint most a McLaren-nél akkor szerintem úgy is lecserélnék egy másik pilótára. -
hobizoli
nagyúr
A Ferrarinak még vannak tartalékai: [L]http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=8596[/L]
hobizoli -
Integra
titán
ne mernek dönteni button ügyében, nagyon LOL:))
[L]http://www.origo.hu/auto/sporthirek/f-1/20040922rikkonen.html[/L] -
carvelino
csendes tag
Nemtudom hogy lehet ezen ennyit rágódni, unalmas, szar az egész. ah kell a ferrarit a helikopter vontatja be az 1. helyre....
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Most már sajnos igen, de pár évvel ezelött még nyomta a gázt keményen. (2000-ben 3., 2001-ben 2. vb helyezés).
Majd meglátjuk mi lesz vele, ha össze jön neki a BAR még bármi kisülhet a dologból.
Ha meg ott is úgy vezet mint a nagyanyám akkor úgy is kiteszik év közeben, lásd Villeneuve. -
Integra
titán

nagyban: [L]http://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/9/1/3/BIG_0000110913.jpg[/L] -
Integra
titán

-
Notes
senior tag
''a jaguár nem azért halt ki mert nem fejlődött úgy mint a ferrari''
De pontosan ezért halt ki. Mert ha a Jaguar sorra nyerte volna a VB címeket akkor annak lenne marketing értéke. Nem is kicsi. És akkor biztosan maradnának. Annak amit eddig csináltak viszont csak költsége volt. Ezért kellett távozniuk.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest