- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
2. tudtomal neked szántam
latod elore lattam, hogy tudatalatt nekem szanod :DD {ejj mar szerkesztetted es kijavitottad...na mind1 ugye ugye a freaudi elszolas...
mind1...itt a jelensegrol van szo...amihez te is hozzatartozol. ha te igy beszelsz valakirol,akit nem is ismersz...csak mert igy akarsz jofej lenni, vagy nemtom :) akkor en miert ne lehetnek hasonlo velemennyel rolad. asszem lehet szeretni,nem szeretni ot ... de hogy kis fasz kocsognek hivjad te...az sztem boven elegge feljogosit, hogy en teged hasonlo kategoriaba soroljalak...elvegre o nalad kicsit tobbet tett le az asztalra. a bzs latod az egy kis fasz kocsog.ra lehet mondani :C :D felfujt holyag a semmire...mint az ilyen elvakult sumakker gyulolok :) vmi nagyon faj nektek..es ebben elitek ki. gratulalok.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mazda topik
- Crimson Desert
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest