- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz MPowerPH #1619 üzenetére
Nem rosszak ezek, viszont érdekes hogy a legjobb felszereltséget írják rá azt se xenon se parkradar. A mondi elfogultság nélkül szvsz egy fokkal magasabb szinten van az Octaviatól számomra nem lett volna kérdés, hogy az vagy az octavia.
Ja amúgy meg ennyiért egy jó 3-as BMW-t tudtatok volna venni.
-
SzlobiG
félisten
válasz MPowerPH #1617 üzenetére
Így én se vettem volna meg a leírtak alapján a service oil-t 100% hogy a DPF miatt dobta meg kellett volna csak járatni egy hosszabb úton és kész gondolom csak kis távokra használták nem tudok regenerálni ezért a service oil. Mondtam hogy nagyon jó a powershift csak nagyon drága is ha baja van.
Mit foglalóztatok le helyette?
-
SzlobiG
félisten
válasz MPowerPH #1605 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez Magyarország simán hamisítják az adatbázis adatait kis plusz pénzért, de amúgy igen úgy van ahogy mondod viszont a fordnál csak pár éve van ez a nemzetközi lekérdezés. Nem mondtam, hogy rossz ez a váltó, sőt kifejezetten jó, csak annyit tudok róla hogyha netán beszarik az horror.
Tudtommal a titaniumhoz jár a xenon, de ez valszeg a francia piac miatt nincs benne.
Szoftveres butítás csak a 140 ló minden ugyanaz mint a 163 simán lehet frissíteni sokan ezt csinálják.
-
Erdei88
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz MPowerPH #1599 üzenetére
Szép, de a km az tuti kamu amivel lényegében nincs is baj, ha rendben van a többi dolog rajta. Egy próbát mindenképp tegyél a leinformálhatóság terén max elhajtanak eléggé nyögvenyelős dolog ez itthon. Elvileg igen lehet magyarosítani magyar térképpel. Viszont érdekes, hogy Titanium és nincs benne xenon.
Csak automata jöhet szóba? Nagyon jó amúgy viszont, ha egyszer baja lesz, akkor az nagyon zsebbe nyúlós...
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Autós topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest