Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz zolikaDB #8838 üzenetére
Hirdetésben szerepel, hogy szervizkönyves.
Ennek áttanulmányazosása után lehet mit, mere, hogyan.
Először amire kell figyelni, hogy ki végezte a szervizt, az mennyire megbízható, és milyen garanciát ad.
Ha nincs garancia, akkor kocsi árának megfelelő a min., amit rá kell áldozni felszereltség miatt, hogy tudjuk biztosra minden jó lesz.Az biztos ez nem fog tötymörögni, ha forgalom engedi.
flegos
Ha vontatod, s nem jár a motor, akkor nincs fékszervó és pedál nyomásra elveszik a segítség.
Emiatt ezután kell izom fékezéshez, azaz pedál nyomás elég legyen, s ne legyen ráfutás belőle.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
nagyúr
válasz zolikaDB #8838 üzenetére
Üdv!
Az olajra tudok mit mondani, abból csak gyárit, vagy a gyárival megegyező olajat szabad beletenni.
Vásárlás után, olaj- szűrők csere, esetleg klíma tisztítás, ha nagyon tutira akarod a kocsit.
Én otthon végeztem a klíma tisztítást, a klíma bombával, vagy mivel.
Egész jó lett, pár száz Forintból kijött az. A pollenszűrő nekem drága volt, mert aktív szenes lett belevéve, az 7000 Forint volt. Amúgy 20-ba meg is állt az olaj és szűrő csere. Ford focus mk1 kombiról van szó.Mondjuk szerintem szomjas kis autó ez. Ha kicsit tolod neki.
Nekem 1.6 benzin van, 7 litert kihoztam belőle de sajnos ez a motor lustulással járt, mert nem igazán szedte a lábát. Most hogy kikormoltam, meg kezd észhez térni, a 8,5 - 9 litert simán beveszi. 5 személlyel a 10-et is.Evi 15e km korul megyek.
Énm lehet a helyedben akkor olajat 2x cserélnék egy évben. A motor meghálálja majd.
Én 12e km-re cseréltem, de soha többé. Mint az sötét bitumen, olyan volt az olaj. Én áttérek a 8-10 közötti cserére."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Formula-1
- Gran Turismo
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest