Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #3214 üzenetére
Az enyém pontos mint mint a svejci óra, hidegben elsőre dupla kuplung kell a ketteshez.
Egy olajcsere ráférne már. -
DeFranco
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #3214 üzenetére
mer' a barom nem ismeri a szinkronizált fokozat meg a dupla kupplungolás fogalmát azért, és amikor egyesből vállból rántja hátramenetbe és reccsen, akkor anyázik
szerintem a ford váltója jó. németes, katonás, taktakolod a sebességet (ezt billentyűzeten határozott nyomáspontnak hívnák szerintem), de betalálsz mindig, nincs tévedés. a hátramenet kapcsolása igényel odafigyelést (de az sem csak itt, más márkáknál is) mert az nem szinkronizált, tehát a fogaskereket szinkronba kell hoznod "kézzel" mielőtt beteszed rükibe. aka. kétszer kuplungolsz (kuplung 1-0 kuplung fel kuplung le 0-R) vagy előtte beteszed hármasba ami szinkronizált fokozat.
de van akinek a pug 206 tejfölösdoboza az ideális (próbáltam, tényleg vicces az a franciás cafkaság, hogy azt hiszed menthetetlenül félrekapcsoltál, de valahogy mindig beveszi, meg tudom érteni aki szereti, én a viccből is a németet preferálom), neki ez a links-zwo-drei-vier annyira nem gyere be.
japó megint más, az a kettő között van, elismerem, fasza az is, sőt, de ezzel is teljesen meg vagyok elégedve.
röviden: általában ha rákérdezel miért szar, akkor azt mondják mert recseg a rátra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...