Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
-
Mobilarena
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem értem akkor a gondodat!
Pont -> XP van, nyertek is javarészt. Akkor? Nem lehet új champ kéne vagy valami?Érteném a gondod ha emiatt vesztenél, de 90% wn-nel nem hiszem, hogy ez fenn áll. Innentől kezdve nem mindegy mit csinálnak mások? Lehet én gondolom hülyén de amíg feltudom szúrni a vasvillára az enemyt, és nyerünk és vannak 1v1-ek és néha teamfight, addig jó az úgy ahogy van.

Dominionban én spec mindig középen aprítok ha látom, hogy villodzanak a pontok megyek, ha nem kettőnél többen vannak akkor meg próbálom legyaklani őket.(Hegyi pálya a kedvencem fuu a neve nem ugrik be, de talán pont a C az, ami három kis fahíddal van összekötve, na ott lelehet őket rúgni a csába.
) aztán irány vissza középre hátha van valami teamfight szerűség.Engem csak az irritál mikor gyaklunk ketten ketőtt, jön a harmadik csapatárs és nem elmenne foglalni, nem elkedzi kergetni a low HP-s enemyt, na az ilyet véresre korbácsolnám az egérrel majd kiszedném a billentyűket és rátérdeltetném.

Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Pendrive probléma
- PlayStation 1 / 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont -> XP van, nyertek is javarészt. Akkor? Nem lehet új champ kéne vagy valami?
) aztán irány vissza középre hátha van valami teamfight szerűség.