- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
karlkani #3332 üzenetére
Köszi, sajnos az nem segít
Ahogy keresgéltem közben-utána, rátaláltam én is. WASAPI (event) és WASAPI (push)-ból van olyan, ami a Realtek Digital Outputot írja... mindkét esetben az erősítő prologicot kap, és a centeren szól a zene fele
Hm, bár kicsivel meg "PCM DDPL" felirat van... hmmm... megnézem, lehet, hogy valamit az erősítőn is állítanom kell, csak ha simán átnyomom az erősítőn sztereora, akkor meg mindenből azt csinál :S
-
válasz
karlkani #2386 üzenetére
Bocs, de én totál hülye vagyok ehhez a kérdéshez. Tehát, most próbaképp lementettem az egyik adó indítófájlját. Jobb klikk rá, de hiába bogarásztam végig egyesével mindent, a tulajdonságok részt is beleértve, de én nem találtam semmi ilyen adatot.
Szóval, ha nem lenne túl nagy gond, fotókkal segítsél már, mert így nem boldogulok.
-
-
disy68
aktív tag
válasz
karlkani #1834 üzenetére
Helló kicsit utánanéztem ennek, korábban én is tapasztaltam ezt, bár nem igazán zavart a dolog. Találtam egy fórum topicot a témában, ahol azt írják - ezt olvastam máshol is -, hogy erről a szerver tehet, nem szolgáltat a cím kódolásához megfelelő információt. Ajánlják az AppLocal nevű programot, amivel meg lehet oldani, hogy megfelelő legyen a karakterkódolás. Ehhez - nem néztem az applocal beállítási lehetőségeit - ISO 8859-2 vagy Windows 1250 karakterkészlet lesz szerintem jó - ezek magyar karaktertáblák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest