Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A hangfalszettem C. Inspire P5800, tudom nem egy komoly cucc 18K-ért vettem még 2 éve, gondoltam jól fog szólni a szintén Creative Audigy 4 mellett...
Hangképzésben jó a C. márka, de hangkeltésben sajna nem. Legalábbis ebben az árkategóriában. Ugyanennyiért sokkal jobb hangja volt a haveromék Logitech 5.1-esének, meg van egy másik haverom neki nem tudom most mije van de az is jobban szól.
Meg azt sem szeretem, hogyha bedugok egy fülest a távirányítóba, akkor kissé búg a téma, nem a legjobb. Bár nagyon ritkán használom, inkább közvetlen a hangkártyába tolom csak úgy meg ki kell húzogatni a többit.Egyébként Win XP SP3 alatt fut a most legújabb, v0.9.5.6 és nem vettem észre változást az előbbiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi