Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roni1972
    csendes tag

Jómagam már bő 30 éve gyűjtök zenét, és a szintén zseniális WinAMP után több, mint 10 éve álltam rá a foobar-ra. Kb. egy éve azt a célt tűztem ki, hogy egy Gigabyte BRIX 3000 passzív hűtésű mini számítógépet Windows 7 (illetve most már választhatóan Windows Server 2019) alapon, képernyő használat nélkül állítok be a hifi rendszerembe, vezetéknélküli numerikus billentyűzetről kezelve - ami így lényegében egy olcsó, messziről használható, nem irányfüggő, és elemtakarékos távirányító. Mivel a gyűjteményemet jól ismerem, a könyvtár nevek hangos visszajelzésével kvázi vakon is el tudok benne navigálni: de használom a szintén kiváló, bár a fejlesztői által már felhagyott foobarCon nevű androidos távirányító programot is.
    A fejlesztéssel lényegében készen vagyok, már csak a megoldásokat csiszolgatom. A programozás nem az én asztalom, így a neten fellelhető plugin-ekre, és az AutoHotKey Windows scriptelő használatára hagyatkoztam. Abban a reményben, hogy ez a koncepció talán itt érdekel valakit, esetleg lenne ötlet a fejlesztéshez, ehelyütt megosztom: [link] .

Új hozzászólás Aktív témák