- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy
tag
Hali all!
A minap a Winamp mar megint felbosszantott, azzal hogy egymas utan fagyogatot ki vmi miatt. Igy gondoltam, hogy kiprobalok vmi mas zene lejatszot. A PH forumat olvasgatva akadtam erre a topicra, es orulok hogy raakadtam
.
A foobart mar 1 nap alatt megszerettem. Semmi fagyas, es meg kevesebb memot is foglal mint a Winamp. Bar a skinezest sajnalom hogy nem olyan jo, de nem gaz, majd hozzaszokom.
A foobarban vannak elore beallitott equalizer? mert en nem talaltam
. Ha nincs, akkor szeretnek megkerni vkit, aki krealna nekem egy egyet. Foleg heavy metalt hallgatok, es tesom pop ot, es drum and bass-t. Nagyon koszi! 
Ezek lennenek elso elmenyeim a progival kapcsolatban. Winamp, utott az orad.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Ha nincs, akkor szeretnek megkerni vkit, aki krealna nekem egy egyet. Foleg heavy metalt hallgatok, es tesom pop ot, es drum and bass-t. Nagyon koszi!