Keresés

Aktív témák

• vodika

tag

Köszi a hozzászólásokat!
    Sajnos a további tesztekhez limitáltak a lehetőségeim.... :((
    A táptól is tartottam de annyira nem hogy fogadtam volna rá. Amúgy a gép egy IBM márkás gép, persze ez nem azt jelenti, hogy a táp nem mehet tönkre... :(((
    Valami tip, hogyan tudnám megtesztelni ezt a sz*rt...? Furi, hogy minden egyes alkalommal pontosan ugyanott döglik meg.

Köszi mégegyszer!
    Üdv:
    Vodika

• vodika

tag

Hali!

Előre is sorry ha már volt ilyen topic nagy rohanásban vagyok és kellene valami tipp!
    A helyzet a következő:
    Adott egy PIII-as gép Windows Millenium Edition-nel Internet nélkül. Amit lehet róla tudni, (nem az én gépem csak szivességből javitanám... ha tudnám... :O ) hogy egyik napról a másikra a gép folyamatosan újtaindul amint bebootol és már majdnem kidobálja az ikonokat a desktopra....
    Már szinte mindent kipróbáltam: RAM ellenőrzés és csere, hálókártya és külső AGP-s monitorvezérlő kivétele, gép újrahúzása, de mindig ugyanaz a hiba. A winchester-t átraktam an én gépembe de csacsi-ragyin megy, semmi gond. Amikor újrahúztam rá egy WIN2K az első újraindulásnál már elszállt... :(((
    2 dologra tudom még gyanakodni, de teljes a letargia:
    1., alaplapi hiba....
    2., egyik haver mondta, hogy neki is hasonló volt a gond de azt egy virnyák csinálta... A rendszeridőt kell megbuherálni és újrahúzni a gépet... Hát nem tudom, ezt az esetet még nézem...
    Ha valakinek van épkézláb ötlete nagyon-nagyon hálás lennék érte! Addig még én is túrom a fórumokat és a netet...

Minden segitséget előre is köszönök!
    Üdv:
    Vodika

Aktív témák