- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamespapa
csendes tag
Köszi a segítséget. Haver átjött, nagy nehezen kitaláltuk mi adta az 50hzes zajt. Egyrészt két konnektor is áramköri zajt adott le, másrészt maga a laptop táp ezt meg 2xezte, áthoztam az asztal gépet, bedugtuk másik konnektorba és már jó, max hangerőn egy nagyon minimális zaj hallatszik, ami 40Hz-en mozog. de ezt a szikszalagos dolgot kipróbálom köszi
-
Jamespapa
csendes tag
Sziasztok!
Na szóval sejtésem szerintem földhurkom van, mert búg a hangfalam mikrofon bekötés után.
Szóval amit akarok: Szóljon a mikrofon a hangfalamból egyidőben mikor beszélek. Szól is, csak társul mellé egy szép hangos zúgás. Hangkártyába dugtam a mikrofont és windows hangoknál engedélyeztem, tovább nem tudom hogyan. Nem értek ehhez, szóval segítsétek kérem! A két dugó, ami az elosztóban van a laptop és a hangfal.

Új hozzászólás Aktív témák
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest