Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamespapa
csendes tag
Köszi a segítséget. Haver átjött, nagy nehezen kitaláltuk mi adta az 50hzes zajt. Egyrészt két konnektor is áramköri zajt adott le, másrészt maga a laptop táp ezt meg 2xezte, áthoztam az asztal gépet, bedugtuk másik konnektorba és már jó, max hangerőn egy nagyon minimális zaj hallatszik, ami 40Hz-en mozog. de ezt a szikszalagos dolgot kipróbálom köszi
-
Jamespapa
csendes tag
Sziasztok!
Na szóval sejtésem szerintem földhurkom van, mert búg a hangfalam mikrofon bekötés után.
Szóval amit akarok: Szóljon a mikrofon a hangfalamból egyidőben mikor beszélek. Szól is, csak társul mellé egy szép hangos zúgás. Hangkártyába dugtam a mikrofont és windows hangoknál engedélyeztem, tovább nem tudom hogyan. Nem értek ehhez, szóval segítsétek kérem! A két dugó, ami az elosztóban van a laptop és a hangfal.

Új hozzászólás Aktív témák
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest