Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Ha a képzés végén kapsz egy OKJ-s papírt is, akkor az 24 plusz pont, emelt infóért is +50 pont, nyelvvizsga B2 +24, tehát a maximális száz pontból lenne 98 - ami ugye elég szép
80%-os érettségi vagy Infó+matek/nyelv érettségi átlaggal lenne is 418 pont, amivel kb. nyert ügyed van.
Jaigen, ne hagyd, hogy érettségizéskor lebeszéljenek egyes tárgyakról/emeltekről. Ha úgy érzed, hogy menni fog, akkor hajrá (csak aztán tanulni) és akkor meg is van minden erőlködés nélkül a 100 pont, ha nem adnának OKJ-s papírt. Mondjuk emelt angol, ha idén érettségizel és jövőre csak szakma, akkor idén ess neki egy középszintűnek, utána jövőre mehet (ingyen) a szintemelés.
Felvételi kiatt ne aggódj, minden hülyét felvesznek (én vagyok az élő példa
), csak legyen B-terved (mondjuk megjelölöd a maximális öt szakot) vész esetére.
-
Mister_X
nagyúr
A szóbelikre készülj, az lesz a húzósabb - az én tapasztalataim alapján.Most hogy túl vagyok az első vizsgaidőszakon, bánom, hogy középiskolában nem tanultam ennyire - csont nélkül lett volna 400 pont, ha az érettségibe annyi energiát fektetek, mint az öt zh-s tárgyamba
Amúgy hova jelentkezel?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest