- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Ha a képzés végén kapsz egy OKJ-s papírt is, akkor az 24 plusz pont, emelt infóért is +50 pont, nyelvvizsga B2 +24, tehát a maximális száz pontból lenne 98 - ami ugye elég szép
80%-os érettségi vagy Infó+matek/nyelv érettségi átlaggal lenne is 418 pont, amivel kb. nyert ügyed van.
Jaigen, ne hagyd, hogy érettségizéskor lebeszéljenek egyes tárgyakról/emeltekről. Ha úgy érzed, hogy menni fog, akkor hajrá (csak aztán tanulni) és akkor meg is van minden erőlködés nélkül a 100 pont, ha nem adnának OKJ-s papírt. Mondjuk emelt angol, ha idén érettségizel és jövőre csak szakma, akkor idén ess neki egy középszintűnek, utána jövőre mehet (ingyen) a szintemelés.
Felvételi kiatt ne aggódj, minden hülyét felvesznek (én vagyok az élő példa
), csak legyen B-terved (mondjuk megjelölöd a maximális öt szakot) vész esetére.
-
Mister_X
nagyúr
A szóbelikre készülj, az lesz a húzósabb - az én tapasztalataim alapján.Most hogy túl vagyok az első vizsgaidőszakon, bánom, hogy középiskolában nem tanultam ennyire - csont nélkül lett volna 400 pont, ha az érettségibe annyi energiát fektetek, mint az öt zh-s tárgyamba
Amúgy hova jelentkezel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest