Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
És ha futok vagy sétálok, amikor úgy 600-800Kcal-t égetek, azt hozzá kell adni a napi kalóriabevitelhez? Tehát aznap be lehet nyomni 2000Kcal-t vagy ugyanúgy 1400-at célozzak be?
Futás előtt egyek szénhidrátot, hogy jobban bírjam, vagy inkább utána toljak magamba egy kis szénhidrátot és jó sok fehérjét? Bár ez esetben lehet, hogy kidőlök az úton
-
Melorin
addikt
82 Kg vagyok 173cm-hez. 6 éve nősültem meg, akkor 64Kg voltam, igaz, annyira nem szeretnék visszafogyni de a 70-72-t megcéloznám.
Én is valahogy így gondoltam, mármint, hogy amennyire lehetséges egézséges kajákat enni és mértékkel.
Nekem főleg az a bajom, hogy sokszor nem tudom, hogy melyik napszakban milyen típusú ételeket javasolt. Annyit már tudok, hogy este felesleges szénhidrátot bevinni, azt inkább reggelre kell átcsoportosítani amikor indul a nap. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Fogyni szeretnék

Néhány dolog nem tiszta számomra, ezekkel kapcsolatban szeretném, ha leírnátok a saját véleményeteket.
1. A zsíros étel tényleg nem rakódik le jobban?
2. Szabad vizet inni étkezés közben vagy csak előtte, utána?
3. A gabonatartalmú ételeket száműzni kell bármi is az? Pl. vettem olyan kenyér helyettesítő izét ami fele olyan vékony mint egy háztartási keksz de ugyanolyan lyukacsos. Na ebben is búza, korpa, rozs meg még ki tudja milyen liszt van de csak valami 20 kcal van benne.
4. láttam egy 6+1 napos diétát aminek az a lényege, hogy van egy bűnözős nap
Elvileg arra jó, hogy visszazökkenjen normál szintre a zsírok lebontásáért felelős hormon, ami annál alacsonyabb minél tovább deficites az energiabevitel.
5. Gyümölcsöt szabad enni vagy nem?Egyelőre ennyi jutott eszembe. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest