Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Tökre stimmel, csak az evolúciós része nem teljesen. Gyökereket, magvakat, gyümölcsöket gyakrabban látott az ember mint húst. Ahogy egyre szofisztikáltabban, szervezettebben vadásztak egyre jobb eszközökkel ez megváltozott. Majd jöttek a magvak a közel-ketelen és megint megfordult. Megint kevés lett a hús viszonylag.
A domesztikált állatok nagy részét csak vészhelyzetben/ünnepnapon/áldozatnak/télen vágták le. Első sorban a bundájukért és a tejért tartották őket. Tavasztól őszig ne m vágtak nagytestű állatot. Én így tanultam. Aztán, ha nem stimmel majd kijavítanak.

-
Dorian
félisten
válasz
ncc1701
üzenetére
"Tipikus vércukor-ingadozási jelenség"
Ez így van. Viszont nem kell szélsősegekbe menni, mert minden szélsőség tévút. Amikor sok édességet meg gyors ch-t zabáltam, nálam is tipikus volt a farkaséhség. Egyszerűen a gyors ch-kat kell minimalizálni és lassabb felszívódasúakat választani, valamint sok rostot, zöldseget enni. 2 hét alatt át tud állni a bélflóra és egyszerűen csak erzékeli az ember az éhséget, nem akar megölni valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Eredeti játékok OFF topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest