- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 10 hasznos trükk Xiaomi / Redmi / Poco telefonokhoz
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inf3rno
üzenetére
Gratula, és már én is elkezdtem szépen fogyni!
Éhomi vércukrod milyen? Én mérettem, és bizony bekopogtatott a prediabétesz, ahogy az már várható volt (családi erős hajlam is van). 6,8 és 6,9 mmol/L lett mérve, aztán OMAD-ra váltottam, és most már "csak" 6,6 mmol/L.
Nagyon kevés tanulmány van egyébként a napi egyszeri étkezés hosszútávú hatásairól, és ezek nem konzisztensek, szóval bármi elképzelhető, de egyelőre fogyok is vele, meg javul a vércukrom is.
Ami egyértelműen feltűnt, hogy OMAD-nál kiemelten fontos már érzésre is, hogy az az egyszeri étkezés ne legyen szénhidrátbomba. Szerintem ismerem annyira a testem, hogy némi küzdelemmel és odafigyeléssel elkerülhetem még a diabéteszt.
77,7 kg vagyok perpill. Végső célom 70 kiló környéke. Az edzést kéne még visszahozni, az sajna még mindig nem épült vissza az életembe, bár a házfelújítás bizonyos értelemben akár annak is számíthat.
Szerk.: 11 és 13 h között tartom meg azt az egy étkezést, szóval időpont alapján ebédem van. Makrók, ásványi anyagok, vitaminok, rostok, rendben elférnek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrofon topic
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest