- MIUI / HyperOS topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Aktív témák
-
Shim
őstag
Sportolsz? Nekem az segített. 183cm 50kg-hoz híztam 10-et, tehát most 60 vagyok (vagy 65, azóta hízhattam). Na szóval úszás remek dolog, kerékpár méginkább, súlyzózás nekem unalmas de mióta Simpsons közben csinálom poén
Ja és gyógytornáznom kell (schauermann sux) tehát nálam ez is egy plusz.
A kajáról szólva meg nem akármit, számít itt is a minőség. Szénhidrát és fehérje szükséges a kellemes izomtömeg eléréshez. Én pl. egy liter tejet (müzli remek) és fél kiló kenyeret fogyasztok naponta, no meg sok húst. A 10-15 kilót egy hónap alatt szedtem fel, azóta stagnálok, télen nem voltam se úszni se kerekezni, de most belehúzok, megpróbálom elérni a 70-75-öt, a testtömegindex szerint az lenne a normális.
Aktív témák
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és gyógytornáznom kell (schauermann sux) tehát nálam ez is egy plusz.