- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
#82595328 #21 üzenetére
Igen ezek meg vannak. Olvastam róluk, de működni nem működik, valszeg tényleg a frissülés hiánya miatt. Erre azt találtam, ki, hogy át gondoltam milyen adatok kellenek és ennek megfelelően töltődik be már kezdetektől az oldal. Ami azonban majd még kérdéses lesz, az az, hogy ha egy felhasználó belép, hogy rögzítem az adatait, hiszen vannak alap adatok amelyeket tovább kell görgetnie, hiszen azokból tudjuk, hogy az adott felhasználó változtatott valamit az adatbázisban. Ez a része még kérdéses, de gondolom, ahogy egyre jobban bele mélyedek, úgy lesz majd ez is egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Nyaralás topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elektromos autók - motorok
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest