Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
don_peter
üzenetére
Közben meg lett a megoldás, amit a még szerver oldalon kell elvégezni, hogy a speciális karakterek utf8-ra legyenek konvertálva.
function utf8_converter($array)
{
array_walk_recursive($array, function (&$item, $key) {
if (!mb_detect_encoding($item, 'utf-8', true)) {
$item = utf8_encode($item);
}
});
return $array;
}Tovább gyakorolva és felmérve a lehetőségeket, szerettem volna, egy változó vagy osztály struktúrát, amelyet feltöltök átvinne egy másik lapra.
A másik lap meghívásaonPressed-el történik, maga a navigálás pedigNavigator.pushNamed(context, Teszt.routeName);.
Ami érdekes, hogy ez nem megy ilyen egyszerűen, hogy csak lekérem a már elmentett változót.
Próbálkoztam a setState((){}); függvénnyel, de kiderült, hogy ez csak az adott lapon belüli regiszter listába tárolja le, ha újabb oldalt nyitok ott nem lesz benne.
Van erre mód, mármint, hogy egy adott változót vagy változó listát egy másik oldalon lehívhassak?Ű
Köszi előre is és remélem nem csak egymagamban kell ezekkel kapcsolatos dolgaimat megvitatni, mert így hosszadalmas lesz a tanulás..
-
Csaby25
őstag
válasz
don_peter
üzenetére
[link]
Innen tanulom...
Előzetes Dart - Flutter ismeretekkel nem rendelkeztem. Java alapokat ismerem, elvégeztem egy Java tanfolyamot (nem online hanem face to face...) Adódott egy lehetőség, ahol tapasztalat nélküli Flutter-est is keresnek, ha tudsz illetve hajlandó vagy egyedül tanulni.. Azt mondták készítsek 2-3 appot, ebből 1-2 tutorial alapján és 1 saját ötletből, utánna jelentkezhetek technikaira. Ha befejezem a kurzust szeretnék készíteni egy saját appot és utána jelentkezni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest