Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
daykiller
csendes tag
9 nap alatt megérkezett nekem is pénteken a FZ. Kis használat után egyből rátettem az Xtreme FW-t, illetve a wi-fi modulra a marauder-t.
Nexon-os kártyámat hibátlanul klónozta, ami EM4100-as RFID, viszont a másik, a belépőkártyám LF+RF hybrid kártya. A gyárterületen belül az RFID-s azonosítóval tudok bejutni raktárakba, öltözőbe stb., viszont a forgóvillás kapuinál az RFID nem működött, az NFC-s részét nem mertem használni, mert lehet az már számlálós, ahogy korábban írta egy fórumozótársunk. Amúgy HID rendszer, legalábbis a forgóvillásnál HID multiCLASS olvasó van. Az LF része sima H10301-es chip egyébként. Van erről valakinek tapasztalata?A telefonomon lévő google pay-t gondolom hiába klónozom, ott már kommunikáció van változó kódsorral.
Foglalkoztam kicsit az autóm távirányítójával is, ami csak egy nyitásig működött, az is csak akkor, ha előtte klónoztam a távirányítót RAW-ban, majd lejátszottam az autó mellett. Próbálkoztam a dekódolással az autó mellett, de nem sikerült neki, pedig kiírta, hogy DONE! Megpróbálok keresni fényképet az elektronikáról, hátha ott megtalálom a típust és ez alapján az ugrókód generátor algoritmust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone RugKing
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest