Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
daykiller
csendes tag
9 nap alatt megérkezett nekem is pénteken a FZ. Kis használat után egyből rátettem az Xtreme FW-t, illetve a wi-fi modulra a marauder-t.
Nexon-os kártyámat hibátlanul klónozta, ami EM4100-as RFID, viszont a másik, a belépőkártyám LF+RF hybrid kártya. A gyárterületen belül az RFID-s azonosítóval tudok bejutni raktárakba, öltözőbe stb., viszont a forgóvillás kapuinál az RFID nem működött, az NFC-s részét nem mertem használni, mert lehet az már számlálós, ahogy korábban írta egy fórumozótársunk. Amúgy HID rendszer, legalábbis a forgóvillásnál HID multiCLASS olvasó van. Az LF része sima H10301-es chip egyébként. Van erről valakinek tapasztalata?A telefonomon lévő google pay-t gondolom hiába klónozom, ott már kommunikáció van változó kódsorral.
Foglalkoztam kicsit az autóm távirányítójával is, ami csak egy nyitásig működött, az is csak akkor, ha előtte klónoztam a távirányítót RAW-ban, majd lejátszottam az autó mellett. Próbálkoztam a dekódolással az autó mellett, de nem sikerült neki, pedig kiírta, hogy DONE! Megpróbálok keresni fényképet az elektronikáról, hátha ott megtalálom a típust és ez alapján az ugrókód generátor algoritmust.
Új hozzászólás Aktív témák
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- BIOS topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest