Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Új belépő a Honornál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Nem rossz az eredmény, de mondjuk nem is egy olyan hű de bitang (példának okáért én bitangnak azt mondanám amikor az első dual core-os procimmal 70-100 FPS körül voltam FS2004-ben). Traffic nélkül én is majd' 20 FPS körül vagyok BP-n pedig ez csak egy kis 8500-as, ha lenne egy jó lapom és bitang RAM-om, akkor tuti nagyon keményet lehetne még húzni a gépen de mondjuk így nem is foglalkozom vele, mert nekem elég most a teljesítménye.
Ellenben csatlakoznék DeepDish-hez, mert az a rohadt FSX ami nálam csakis jogtiszta kiegészítőkből áll 2x fagyott ki így tette tönkre a 2 x 14 órás Luxemburg-Chile útvonalamat röviddel leszállás után vagy visszafelé még előtte. Nem fagyott nekem már 2 hónapja, de most kétszer is. Hogy rohadna meg az retkes buzi program, hogy közel 100 ropiért nem tudok játszani akkor és annyit amennyit én akarok. "Fatal error occured" volt a duma, mindkétszer amikor az overhead-panelt nyitottam ki. Ekkora buziságot. Remélem soha többé nem lesz FS-fejlesztőgárda és remélem tényleg normális szimulátort kreál az X-Plane tanulva a baromi sok hibából egy pár éven belül mert ez egyszerűen non-sense.
-
DeepDish
őstag
Hehe epp most akarom eladni vegleg egyeb okokbol!

u.i: Also kepen hatter 1 rakas szar, nah ez bosszant felde kurvara, ennyire elmosodott szar nemlehet vmi, okadhatnekom tamadt, pedig mikor 79800 gtx-em volt erdekes kiraly volt! No comment a fel millios geprol is vagyis inkabb fsx kezd felbaxni, 1 eve hozza se nyultam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest