Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Bundee69
üzenetére
Nem hinném. Az összes FS kűzdött evvel a problémával. Nem optimalizálni felejtettek el, hanem ennyire régi az engine. Egyetlen FS-hez sem volt vas mikor megjelent, annó szerencsétlenkedtem az FS2002vel ugyanúgy akadt az akkori configokon. Ha jól tudom ez már az FS2000-re is jellemző volt.
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94
üzenetére
A próbléma inkább avval van, hogy menesztették a fejlesztőgárdát így esély sincs egy esetleges SP3ra. :/
Érdekes, de mintha az FS9 (ugyan nem játszottam vele akkor egyáltalán) kevésbé bugosan jelent volna meg (az optimalizálatlanság mindig is jellemző volt a sorozatra, ha jól tudom megjelenéskor az akadás még az FS2000-re is jellemző volt, az összes verziót utól kellett érnie a hardvereknek). Összesen egy patch jelent meg hozzá és az sem volt méretes darab.
-
fatal`
titán
Meg van valakinek a Christopher Petesen féle Boeing 737NG hang kettes verziója? AVSIMen sajnos csak az egyes van fent, a másiknál File Unavailable.
Megtaláltam ezen az oldalon de CRC-s a zip ezért az egyik wavot nem tudja kicsomagolni.
Ez a fájlnév: 737_cfm56__the_real_deal_version_2.zip
Ha valakinek megvan feltehetné valahova, köszönöm.

-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Sehogy, bughalmaz lesz az egész. Gizmo már próbálkozott vele, majdnem kinyírta az egész FSXet, ha jól emlékszem.

Elvileg idén jön ki a 737NGX.
Pilot in command, wilco: Pf
Eszi az FPS-t nem kicsit, pedig nem lenne olyan rossz. Bár az NG nekem jobban bejön mint a classic széria. 
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Hotel Alpha Papa Papa Yankee November Echo Whiskey Yankee Echo Alpha Romeo!
-
fatal`
titán
Egy kis nyári repülés még újév előtt.

BUÉK mindenkinek, holnap már nem repülök.

Innsbruck (LOWI) - Ibiza (LEIB), Lauda Air
SID: RTT2J
RTE: RTT Y107 TOBSO UY107 BAKOR UM984 DIVKO UN852 VERSO UL129 POS
STAR: POS1N
CRZ ALT: FL340Aircraft: PMDG 737-700
Scenery: Aerosoft Innsbruck, Aerosoft Ibiza X
Weather: Active Sky (20090701 10Z)
Environment: REXBoarding
Departing Innsbruck
Clouds
Austrian Mountains
Plane
At Milan
French Mountains
The Sun is shining
French Seaside
At Mallorca
Approaching Ibiza
Landing at Runway 24
Deboarding -
fatal`
titán
válasz
AirBooms
üzenetére
XP nem igazán használja ki a 4 magot, az i7 meg jól tudom HT-s tehát 8 magnak látszik.
Ráadásul ha jól tudom ahhoz hogy kettőnél több magot használjon az FSX még túrkálni is kell a cfgben. Nem tudom én nem foglalkoztam vele nagyon mert diavetítés az egész, nincs normális 737es Boeing sem, kevesebb a Scenery is és alig szebb mint az FS9.
-
fatal`
titán
válasz
AirBooms
üzenetére
XP-vel nem csoda. i7-tel elvileg már maxon is futtatható, pláne ahogy látom neked 4ghz-n jár.
Nekem nem hiányzik az FSX, pláne most hogy lejjebbvettem a látótávolságot FS9ben 80km-re. Így a távoli víz sem ocsmány és kicsit reálisabb is lett, mert a valóságban sem látsz el messzebb.
-
fatal`
titán
Használ valaki Ibiza X-et? Az normális, hogy földetéréskor nincs füst vagy valami scenery megint összeakadt?

FS9-ről van szó természetesen.

-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Boldog karácsonyt minden virtuális pilótának.

-
fatal`
titán
-
fatal`
titán

Első próbálkozás, a textúrák néhol villognak, nem értem miért.
Leginkább csak a felszállásnál, meg helyenként a felhők. -
fatal`
titán
Csak nálam lett fekete a kép?

Már jó.
-
fatal`
titán
Hol nézed?
Ezt találtam: http://787firstflight.newairplane.com/ffindex.html de itt csak annyi van hogy please wait for the live video feed.
-
fatal`
titán
Na kész, bár most kevesebb gépet raktam fel.
Hálistennek a Sceneryket és a textúra mappákat egy az egyben visszamásoltam és működik, így 3 nap helyett elég volt egy délután a reinstallra.
-
fatal`
titán
válasz
andorra
üzenetére
Le volt mentve, tegnapi rar, de nem jó avval sem. Reinstall.

Amit próbáltam: Újragenerált fs9.cfg, kiszedtem az összes gépet a default cessna kivételével, összes modult de semmi ctfzett.

Szerk.: Mind1 scenery.cfg lementve, terrain.cfgvel együtt meg a sceneryket kimásoltam remélem megeszi a visszamásolást.
-
fatal`
titán
Help me SOS!
Egyik napról a másikra nem indul az FS. Betölt, eljut a menüig, majd amikor töltené be a PMDG Airacot, mert az van beállítva default flightnak rögtön kilép. Mit lehetne evvel kezdeni? Nagyon nincs kedvem újrarakni az egészet.
FS9
-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94
üzenetére
10 év tapasztalata alapján a RAM szinte semmit nem számít a játékok/OS sebességében, legalábbis a gyorsasága, a mennyisége sokkal inkább.
Nem húzom a RAMot mert tök felesleges, 850en megy most mert 3,4en van a proci, evvel a lappal többet csak brutális feszkóval bírna.
AES-t én szeretem.

-
fatal`
titán
válasz
Gizmo94
üzenetére
1066os DDR3 van és lassabb mint az 1066os DDR2. Amúgy 800on elképzelhetőnek tartom hogy bírná a kingmax a 4-4-4-12-t. Semmilyen programban nem számít sokat az időzítés, pláne ilyen kicsi differencia nem.
Nem az FPSre mondtam, hanem az FSX van akinek megéri a szenvedést, van akinek nem.

Az AES ingyen letölthető... Serialt meg vadássz magadnak

-
fatal`
titán
Félig Off:
-
fatal`
titán
AES 2.05 released.
-
fatal`
titán
Mai út: Dec 8, 2010, 07:30Z (08:30CET), Akkori Weatherrel
Paris, Charles De Gaulle (LFPG) - Budapest, Ferihegy (LHBP)
RWY LFPG: 26R
SID: LANV1B
RTE: LANVI UL851 KUDES T103 BEMKI UT23 GRZ UP978 GOTAR UY58 VEBOS
STAR: VEB1J
RWY LHBP: 13RCRZ ALT: FL350
FLT NO: 557Aircraft: PMDG 737-600
Sceneries: FSGlobal 2010, Ultimate Terrain Europe, Aerosoft Mega Airport Paris CDG, FranceVFR FlightParis Basepack, FranceVFR FlightParis AutogenPack, FranceVFR FlightParis CityPack, FranceVFR FlightParis VFR Pack, Aerosoft Budapest 2007
Weather: Active Sky 6.5
Environment: Real Environment Xtreme
Tools: Ground Environment Professional, Aerosoft Airport Enhancement ServicesBoarding
Taxi to Runway 26R
Cleared for Takeoff Runway 26R
After Takeoff
Departing Paris
France 1
France 2
Germany
Switzerland
Near Innsbruck
Sky&Moon
Near Balaton
Approaching Budapest 1
Approaching Budapest 2
Clear to Land Runway 13R
Touch-Down
Taxi to Gate 32
DeboardingAz ATC szerint Párizs sem Schengenland csakúgy mint Amsterdam, mert megint a 32es kapuhoz küldött (Terminál 2B).

-
fatal`
titán
Meg lehet valahol nézni hogy Paris CDG-n melyik kapuk tartoznak a 2B Terminálhoz? Ha jól látom onnan megy a Malév és jó lenne onnan indulni a szimben is nem a reptér másik feléről.

Szerk.: Megvan a chart.

-
fatal`
titán
Használ valaki DBS Walk & Followot?
Ha Numpad /-t nyomok akkor ugye lehet mászkálni mindenféle nézetben, kívül-belül, de megjelenik egy zöld információsáv. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Tud Fly-by kamerát? Mert akkor kukáznám végre az Active Camerat.
-
fatal`
titán
Nincs értelme izlésről vitatkozni. A két játék nagyjából ugyanaz, FSX újabb, kicsit szebb, jóval nagyobb a gépigénye és egyelőre nincs hozzá annyi kieg mint az elődjéhez. Akinek jobban tetszik és van hozzá gépe használja. Akinek meg az FS9 jön be az meg azt.

Én nem szeretem a nagy hodály gépeket, nincs kórájhetem úgyhogy maradok az FS9nél.

-
fatal`
titán
Tudnám miért 2B-re irányított az ATC. Nem is tudtam, hogy Amsterdam nem Schengenland.

Szerk.: STAR az RUTOL1L volt.
IVAO nagyon messze van.

-
fatal`
titán
Na lerepültem most egy délutáni utat, visszamenőleg letöltött időjárással

Amsterdam, Schiphol (EHAM) - Budapest, Ferihegy (LHBP):
RTE: EHAM SID ARNEM UL620 KOPIT UM748 RUTOL STAR LHBP
FLT NO: 667
CRZ ALT: FL350Boarding at Gate E3
Taxi to and hold short of Runway 9
After Takeoff
Felhős
Ködös
Naplemente
Közelről, csak úgy
Még egy felhős
A nap
Város
Felhős este
Város este
Közelről este
Forduló
Approaching Budapest 1
Approaching Budapest 2
Clear to land Runway 13L
Földetérés
Taxi To Gate 32
DeboardingGép: PMDG 737-600
Scenery: FSGlobal 2010, Ultimate Terrain Europe, Cloud9 Amsterdam, Aerosoft Budapest
Environment: REX
Időjárás: Active Sky 6.5
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest