- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Csodás lett.
-
cintula187
addikt
Utóbbi órában négyszer kaptam offline módba váltás hibát.
-
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #18262 üzenetére
Állítólag known issue van. jöhetne akkor a hotfix hotfixe
-
cintula187
addikt
Kiváncsiságból kérdezem,hogy az utóbbi napokban MSFS -ben másnál is van eléggé gyakran offline módba vándorlás vagy csak nálam szarakszik a szolgáltató?
-
cintula187
addikt
Parádés kezd lenni a 737 megjelenés. Jelenleg unavailable a státusza a store ban. [link]
Attól még ,hogy az aktiválás nem megy a vásárlás mehetne.
De legalább a streamerek remélem megkapták gond nélkül ingyen a sok droid meg nézheti ahogy repülnek.
Ok hogy első nap, de azért nah. -
cintula187
addikt
válasz
BigBlackDog #18180 üzenetére
Az amúgy mire szükséges? Stickshakerhez?
-
cintula187
addikt
Ezt az AIG live traffic magert használja itt valaki?
-
cintula187
addikt
FS2020 ban szokott nálatok olyan előfordulni (most láttam ilyet előszőr helyszín KBOI), hogy bizonyos szögből a levegőben nem látszódnak a pályafények? CSak kékesen a taxiway.
-
cintula187
addikt
Időgíorsítás nem működik nektek furán? 1-2 perc múlva magától visszaáll normál időre. Beraktak evvel kapcsolatban valami beállítást vagy csak bug?
-
cintula187
addikt
Nem akarom elkiabálni de a performancia SU5 -el ég és föld akorábbihoz képest. Nem mértem FPS-de mivel London nem akad nem is érdekelnek a számok
-
cintula187
addikt
Hali!
Nem ma van a SIM update 5? Kiribati időzónával se adta még fel.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17999 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17998 üzenetére
Kiszedtem a HVFR budapest és LHBP-t is és így is fagy.
Üres community mappával műkszik. De tegnap már úgy is ment hogy mindent visszamásoltam -
cintula187
addikt
válasz
Korcsii #17996 üzenetére
Megjött jah.
EGLL betölt. Tegnap kigyalultam a community mappát és szinte egyenként visszapakolva a tételeket próbálgattam. és ment. de ebben a pillanatban 31L re kérve magam megint kivág
A hibát okozó modul elérési útja: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dllDe még egy KJFK is betöltődik vígan.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17994 üzenetére
huhahuha. LHDC ről indultam. LHBP felett repülve kivágott. WTF?
A hibát okozó alkalmazás neve: FlightSimulator.exe, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x60783c14
A hibát okozó modul neve: ntdll.dll, verzió: 10.0.19041.928, időbélyeg: 0x9bed63d6
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000063416
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x3900
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d7374664441f04
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.FlightSimulator_1.15.8.0_x64__8wekyb3d8bbwe\FlightSimulator.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll
Jelentés azonosítója: 330ad7ae-eff5-4e0f-aa9f-9498dd1f001a
A hibát okozó csomag teljes neve: Microsoft.FlightSimulator_1.15.8.0_x64__8wekyb3d8bbwe
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: AppAz ntdll reinstall viszont sikertelen
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17991 üzenetére
Az a szívás, hogy pont csak LHBP nél csinálja. Hungary VFR van fent, de nem csináltam semmit a fájlokkal. megpróbálom újramásolni
default LHBP is chrash -el
-
cintula187
addikt
kb. 1 órája sehogysem tudok repülni a fs2020-al. CTD van FLY -ra kattintás után a töltésnél féluton. Semmi se frissült. FBW busszal is és default géppel is LHBP-n
-
cintula187
addikt
Parádé. Az új update megoldotta: menube való kilépés után vissza a gameba és NEM megy már végre 100% UP állásba a trim.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17974 üzenetére
Előszőr nyúltam én is hozzá én is.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17972 üzenetére
Akkor megpróbálom hogy az erre vonatkozó beállításokat nvidia oldalon alaphelyzetbe állítom és megpróbálom a simben. thx
-
-
cintula187
addikt
Eddig csak sejtettem, hogy mekkora munka volt a fedélzeti mérnöknek az egész út alatt, de azért ahogy ezt elmutogatja egyértelmüvé vált.
És ez még nem egy Concorde. -
cintula187
addikt
Az utóbbi napokban több alkalommal is "low bandwidth"-re hivatkozva offline ba rakta a simet. A netemmel mérések alapján semmi gond. Más is tapasztalt ilyet?
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17818 üzenetére
NAgyon köszi
-
cintula187
addikt
FS2020 -ban a terrain minősége erősen romlott nálam, pedig update nem volt és nem is állítottam semmit tudtom nélkül. Mit érdemes állítani evvel kapcsolatban?
[link]Terrain LOD 50-en. Evvel játszadozzak?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17684 üzenetére
-
cintula187
addikt
Hamár Navigraph. Arra van mód, hogy pl. az alábbi esetben ki tudjam választani hogy RNAV vagy ILS megközelízést szeretnék? Az a gondom, hogy a vonalakra kattintva sehogysem tudom kiválasztani az ILS-t a szöveg dobozban (ahol zöld, piros alapon van a két opció) sem lehet választani. Ilyenkor belépek inkább a reptér chart -ba és ott választom ki az approachot.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17648 üzenetére
Pontosan. Az nálam a nagy relytély, hogy honnan a retekből veszi a sehova sem beírt LH0000 "utótagot". Ahogy látrható az atc optionsben a callsignhoz az aegean18 van csak beírva. Az Aegean livery -hez tartozó cfg fájlban sem szerepel lh0000, mint ahogy itt mutattam:
[link]De most megnéztem egy Malév liveryvel is. Ott így néz ki a cfg tartalma (ATC options üres) és helyesen nevezi meg a gépet az ATC: MALEV187
Tehát valami a cfg fájlokban van ami nem jó.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17642 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17616 üzenetére
Valamelyik livery nem tetszik neki.
A 747 ben nem tudom életrekelteni az FMC-t -
cintula187
addikt
Ajjaj. Lejött az update, de a főmenüig utána nem jut el. Gép restart után sem. New activities -nél stoppol a kék csík.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17544 üzenetére
Már kellemetlenűl nagy. 50%
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17525 üzenetére
köszi . alakul.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17487 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17487 üzenetére
Hálám.
-
cintula187
addikt
Úgy emlékszema megjelenéskor nem volt benne a simben az új LHBP utasmóló. Vagy igen? Vagy időközben bekerült?
[link] -
cintula187
addikt
Airbus jellegű segítséget kérnék. Nem tudom hogy a mod vagy én bénázok. ND-n miért nem látszódik a (direct) waypoint? Pl. ezesetben a TEA.
[link]Ha újra beállítom neki a SID et utána megjelennek a bevitt waypointok. hmm
-
cintula187
addikt
Az ilyenekkel szándékozik valamit kezdeni az Asobo?
LKPR
[link] -
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17304 üzenetére
Akkor valamit javíthattak mert akármit csináltam eddig a szélvédő maradt jeges.
-
cintula187
addikt
válasz
energomatt #17302 üzenetére
Te el tudtad kerülni kapcsolókkal, hogy az ablakokon ki tudj látni?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #17243 üzenetére
Rohadjon meg megint crashelt. És semmi nem futott mellette, se simtoolkit, se navigraph semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest