Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jorus

nagyúr

Megvolt az első kisgépes iskolakör LHBP-n, besz*rás jól néz ki. :) FS9-ről jövök, ne felejtsétek. Persze minden funkció Hardra állítva nyilván.

Jó, hogy felmerült az érzékenység és holtjáték állítás, az lett volna az első kérdésem. :) Ismerkedünk, de nagyon tetszik elsőre. Még azt keresem, hogy hogy tudom a CH Yokera rátenni, hogy körbe tudjak nézni a cockpitben, hogy tudom beállítani a gyári modellben, hogy cold&darkban indítsa a 748-at, meg hogy hol találom az overhead panelt, hogy tudok több monitort használni, de ezek egyelőre nem kérdések, ezeket majd megtalálom hamarosan. :D

4k-ra és Highra állította be magától a grafikát (a 49-es 4k monitoromon nem is nézne ki jól FHD-ben), de majd még nekiállok finomhangolni. FPS-t nem mértem, nem is szoktam, de szemre jól néz ki, nem receg, nem lagol, de számokat még nem néztem, még csak ismerkedünk, ahogy írtam. :)

A CH Flight Sim Yoke + Pro Pedals + Throttle quadrant kombó teljesen jól működik a játékkal, szépen be tudtam konfigolni az alapokon kívül a Flaps és Speedbrake funkciókat is a gázkarpult karjaira, ahogy FS9-ben is.

A VGA-t eszi rendesen a jelenlegi beállítás, 260-265W-os csúcsokat is produkált, mint Cyberpunk alatt is. A CPU nem nagyon volt terhelve, 60-65 fokon megfogta a hűtő és beérte 110W-os csúcsokkal (Cyberpunk alatt volt, hogy 160-165W-ot is kért).

Képen nincs semmi extra, minden gyári és default beállítás, LHBP 31R, majd később lesznek jobb beállítások is. :)

Új hozzászólás Aktív témák