Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvolt az első kisgépes iskolakör LHBP-n, besz*rás jól néz ki.
FS9-ről jövök, ne felejtsétek. Persze minden funkció Hardra állítva nyilván.Jó, hogy felmerült az érzékenység és holtjáték állítás, az lett volna az első kérdésem.
Ismerkedünk, de nagyon tetszik elsőre. Még azt keresem, hogy hogy tudom a CH Yokera rátenni, hogy körbe tudjak nézni a cockpitben, hogy tudom beállítani a gyári modellben, hogy cold&darkban indítsa a 748-at, meg hogy hol találom az overhead panelt, hogy tudok több monitort használni, de ezek egyelőre nem kérdések, ezeket majd megtalálom hamarosan. 
4k-ra és Highra állította be magától a grafikát (a 49-es 4k monitoromon nem is nézne ki jól FHD-ben), de majd még nekiállok finomhangolni. FPS-t nem mértem, nem is szoktam, de szemre jól néz ki, nem receg, nem lagol, de számokat még nem néztem, még csak ismerkedünk, ahogy írtam.

A CH Flight Sim Yoke + Pro Pedals + Throttle quadrant kombó teljesen jól működik a játékkal, szépen be tudtam konfigolni az alapokon kívül a Flaps és Speedbrake funkciókat is a gázkarpult karjaira, ahogy FS9-ben is.
A VGA-t eszi rendesen a jelenlegi beállítás, 260-265W-os csúcsokat is produkált, mint Cyberpunk alatt is. A CPU nem nagyon volt terhelve, 60-65 fokon megfogta a hűtő és beérte 110W-os csúcsokkal (Cyberpunk alatt volt, hogy 160-165W-ot is kért).
Képen nincs semmi extra, minden gyári és default beállítás, LHBP 31R, majd később lesznek jobb beállítások is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FS9-ről jövök, ne felejtsétek. Persze minden funkció Hardra állítva nyilván.