Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cypresss

    senior tag

    Köszönöm a gyors reakciókat. :R

    Néhány dolgot akkor még összefoglalnék:

    (#9070) hunfatal: A CPU i7-960, jelenleg 4gigán megy és ezen is vízhűtés van. Nagyon gyors és nagyon stabil, ennek ellenére egy LHBP-PMDG párossal - közepes beállítások mellett - 13-15 fps-sel dolgozom, ami vicc. Max 4,2-ig stabil a proci, de nem akarom nagyon feszegetni a határait ezért gondolkodom egy erősebb VGA-ban.

    (#9071) Geryson : Mindenképpen érdekelne élőben is, márcsak azért is, hogy lássam, más mennyit szív az FSX-szel. :D Természetesen a meghívás részemről is él. Egyébként kizártnak tartom, hogy ne lehetne ennél jobb eredményt elérni, Cessna154 videói a YouTube-on pl egész szépen hasítanak.

    (#9072) RCH663 : a kérdés jó, ez valóban kimaradt a hozzászólásomból. Négy éve váltottam multi monitoros környezetre. Jelenleg öt monitoron dolgozom és TH2GO használok. Mellékeltem egy képet, hogy lásd hogy néz ki az elrendezés. Ha fejlesztek, akkor úgy kell elképzelni, hogy az alsó három monitoron dolgozom, a felső kettőn pedig futnak a szükséges programok. Erre azért van szükség, mert utálok az ablakok között váltogatni és jó ha real-timeban látom, hogy egy-egy ténykedésem milyen hatással van a programra.
    Az alsó három monitor megy a TH2GO-ról (3840x1024), a felső kettő egy másik, jóval kisebb teljesítményű VGA-ról, de oda csak statikus képek vagy panelek kerülnek.

    Tény: az nVidia alapú kártyák sokkal jobban teljesítenek azonos környezetben, mint az Ati kártyák, egészen az Ati 6950-ig, innen viszont nem egyértelmű a helyzet.

    Éppen ez a problémám, hogy a külföldi fórumokon is nagyon megosztott a közösség ezzel kapcsolatban. Én viszont a fontolva haladás híve vagyok, és igyekszem meghozni a legoptimálisabb döntést, mivel pár évig biztosan együtt kell élnem a választott VGA-val. Ezért is vagyok bizonytalan.

    A jelenlegi configod egybe vág azzal ami neved alatt látható? Mi a gond vele, mert azon akadás mentesen kellene mennie még budapest2.0-nak is kb 50-60 fps sebességgel. (egy kijelzőt alapul véve, full hd felbontásban)

    Igen, ez a konfigom. 50-60 fps FS9 alatt van full beállítások mellett....

    [ Szerkesztve ]

    A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!

Új hozzászólás Aktív témák