- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
válasz
Cypresss
üzenetére
a témához hozzászólva támadó jelleg nélkül:
nagyon szépen köszönjük a munkáid! én nem foglalkoztam a 747-essel, de biztos rengeteg embernek segítettél ezzel.
azt viszont nem nagyon értem miért fáj az neked, hogy kicsit él a fórum?
nézd meg a "milyen alaplapot vegyek" topicot, ahol jön napi több száz hozzászólás és a fele 1 mondatos vagy értelmetlen.
ehhez képest itt csak az fs-ről volt szó és több embert is érdekelt a téma. ha jól tudom a ph-n nincs hozzászólás limit vagy valami olyan korlátozás, hogy 500 karakter alatt nem írhatsz.
tovább teljesen értelmetlennek tartom RCH663 piszkálást, mivel bármiféle fizetség nélkül próbál mindenkinek segíteni, amiért szerintem sokan hálásak vagyunk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A Motorolának is a Bose hangol
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kés topik
- Fotók, videók mobillal
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Arany János - Kapcsos könyv
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nézd meg a "milyen alaplapot vegyek" topicot, ahol jön napi több száz hozzászólás és a fele 1 mondatos vagy értelmetlen.