- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Ti milyen kártyát vennétek? DeepDish ugye itt lehordott (ismét)
, hogy úgy sem lesz komolyabb FPS változás, de német fórumokon nem igazán ezt látom, bár lehet hazudik ott mindenki. Én most majdnem ráugrottam egy használt 295-re, de közben elgondolkoztam, hogy lehet akkor inkább 1 GPU és 1 teljes memóriaszélesség kellene. Marad az 580 és a HD5970. azt hiszem ez is 1 GPU-s. Baromi nagyot alkot minden tesztben ez a 2 kártya, de soha nem volt ATI-m. Szerintetek?haky: Igen, az otthoni gépeden az FS-nek hála szerintem már olyan 10 FPS-ed is lesz!
Majd mesélj! Pont azon kezdtem el gondolkozni, hogy lehet nekem is át kellene legalább térni a virtual cockpitra, utána már csak egy lépés a TrackIR.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy úgy sem lesz komolyabb FPS változás, de német fórumokon nem igazán ezt látom, bár lehet hazudik ott mindenki. Én most majdnem ráugrottam egy használt 295-re, de közben elgondolkoztam, hogy lehet akkor inkább 1 GPU és 1 teljes memóriaszélesség kellene. Marad az 580 és a HD5970. azt hiszem ez is 1 GPU-s. Baromi nagyot alkot minden tesztben ez a 2 kártya, de soha nem volt ATI-m. Szerintetek?