Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Netfone
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Taylory
üzenetére
Szerintem borzasztó.
Megőrülnék, hogy nem tudom a gázkaros kezemet arrébb vinni a joytól, mert egyben van a kettő. Nekem az X52 tetszett mindig is, pont azért mert őrület sok gomb volt rajta és szeparált volt a 2 egység egymástól.Más: meghúztam ugye a gépem talán 2 hónapja, azóta alig volt időm repülni, de stabilnak tűnt. Most 2 nap alatt 2x fagyott ki kékhalállal, így adtam neki mind a 3 paraméternél egy kicsit több feszt (2x rányomtam a pluszra), majd innen elindulok visszafelé megint a feszekkel. Nem tragédia, csak sajnáltam, hogy 2 repülésemet kidobtam. Most leszálltam nemrég Indiában 8 és fél óra, minden rendben volt. Holnap innen tovább Syney, majd meglátjuk mit alkot a gép.
Vannak már szép időjárások: Anchorage - 19 fok, Szibéria utolsó Jeppesen reptere (UOOO) - 21 fok. Jó ez a tél innen a meleg szobából...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megőrülnék, hogy nem tudom a gázkaros kezemet arrébb vinni a joytól, mert egyben van a kettő. Nekem az X52 tetszett mindig is, pont azért mert őrület sok gomb volt rajta és szeparált volt a 2 egység egymástól.