- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
Nem tudom mi történt kivettem az egyik kártyát és ugyanaz a baj előjött mint a GTS-el, elkezdett csíkozdni kockásodni villogni a kép a BP scenery-nél, szóval gáz aztán visszatettem azt gondoltam megjavul és visszaáll az előző 15-20frames hez, de nem tette maradt 6-8 mint a GTS-nél szóval leszedtem az Aerosoft Bp scenery-ét.
Már mindent kicseréltem kivéve a procit, még azt is kicserélem és ha akkor sem változik semmi akkor felrobbanok mérgembe

Vagy az is lehet driver probléma van, mert úgy tűnik nem a GTS-el volt a baj, viszont legalább gariba kicserélték már ez is vmi van helyette egy 22-es monitorom, de mit érek vele..

Tulajdonképp még nem adom fel, mert más játékok TGV-hez hasonlítanak

Meg hátha lesz végre valami újítás update vagy ilyesmi, ismerje már fel az új hardware-ket is.....
Új hozzászólás Aktív témák
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest