Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Az 5077 hsz alatt Taylory által linkelt írásban a srác jól rámutat a dolgokra, ami miatt az ATI hátrányba kerül az FS-nél, csak a tweakje nem ér semmit. Igazából az ATI kártyák mindig jók voltak, csak a driverek sosem sajnos. Nagy ritkán lehetett kivadászni egy eltaláltat, de szenvedés volt mindig is. Az FS sem az ATI architektúráját támogatja sajnos, így az is gond, de inkább a kártyát optimálisan kezelni képtelen driverek az elégedetlenség forrásai.
Amint írtam korábban is, megfelelően konfigolt driverrel (sőt, anélkül is) egy jóval gyengébb Nvidia is agyonver egy jóval erősebb ATI kártyát FS alatt. Legalábbis én ezt tapasztaltam.Haky: Ha kizárólagosan egy játék, az FS miatt választasz kártyát akkor igen, de amúgy nem feltétlenül... GTX 260 választása esetén buksz az 1GB video ramból, mert a 260 csak 896 MB rammal bír. GTX285 választásakor lesz egy giga ramod szintén.
Cintula: FSGlobal 2010 tud pl. ilyeneket produkálni, ha fentvan.. Ha az okozza szerkeszthető, benne van a tutorialban a módszer.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest