- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
A minnel kevesebb tweak, annal kevesebb hiba, ezzel egyre inkabb egyetertek. Ha kellöen erös a gep, akkor ezek a tweakek szerintem egy idö utan bekavarnak, illetve a juzert teves alomba ringatjak. Mindig erdemes a konkret problemat megoldani, mint csodatrükkökkel kavarni.
Azt vettem eszre, hogy nalam akkor kezd veszelyesse valni az FS futasa, ha a renccer 4.6-5 gb körül kezd fogyasztani. Amig ezalatt vagyok, tök mindegy, mi fut meg a hatterben. Ebben Fatalnak igazat adok. Bar nalam a W7 alapbol majdnem masfel gb-t eszik. Az FS9 viszont meg egy 12 oras ut alatt is kepes 800-900 mb körül maradni, kivetel a nagy reptereket, pl. EDDF, LHBP, de ezeknel sem mindig.
Mellesleg az a gyanum, h egyre kifizetödöbb sokmagos procit hasznalni. Egy magot ugyanis az FS kapasbol leterhel 100 szazalakra, tehat nem baj, ha a többi progi a többi magra marad. Csak megerzes, h a stabilitas ettöl is függ. Indokolni nem tudom, nem is ertek hozza, de amiota W7 van, s szetosztom az affinitast a progik között erezhetöen stabilabb az FS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest