Hirdetés
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
A minnel kevesebb tweak, annal kevesebb hiba, ezzel egyre inkabb egyetertek. Ha kellöen erös a gep, akkor ezek a tweakek szerintem egy idö utan bekavarnak, illetve a juzert teves alomba ringatjak. Mindig erdemes a konkret problemat megoldani, mint csodatrükkökkel kavarni.
Azt vettem eszre, hogy nalam akkor kezd veszelyesse valni az FS futasa, ha a renccer 4.6-5 gb körül kezd fogyasztani. Amig ezalatt vagyok, tök mindegy, mi fut meg a hatterben. Ebben Fatalnak igazat adok. Bar nalam a W7 alapbol majdnem masfel gb-t eszik. Az FS9 viszont meg egy 12 oras ut alatt is kepes 800-900 mb körül maradni, kivetel a nagy reptereket, pl. EDDF, LHBP, de ezeknel sem mindig.
Mellesleg az a gyanum, h egyre kifizetödöbb sokmagos procit hasznalni. Egy magot ugyanis az FS kapasbol leterhel 100 szazalakra, tehat nem baj, ha a többi progi a többi magra marad. Csak megerzes, h a stabilitas ettöl is függ. Indokolni nem tudom, nem is ertek hozza, de amiota W7 van, s szetosztom az affinitast a progik között erezhetöen stabilabb az FS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest