Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Urak!

Ahogy korábban írtam, sajnos 2x próbálkozás után sem tudtam stabil FSX gépet varázsolni Win7 alatt, hiába írták egyesek (nem csak itt), hogy mennyire jó. Elértem azt a pontot, hogy rövid út alatt semmi, de semmi gondom nem volt, de hosszú út (8-12 óra) után kifagytam. Volt, hogy ezt a parking brake behúzása után tette! Egy uiautomationcore.dll hiba volt az, ami sajnos elég sok FSX-es long haul-os (hosszútávú)pilótát kergetett az őrületbe, nálam még a file cseréje sem hozott megoldást - ahogy a legtöbb embernek sem.

Vissza az XP x64, és egyenlőre két sarkalatos dolgot, mégpedig az FSUIPC-t igénylő Realtime nevű progit és az online repüléshez szükséges FSINN progit is kihagytam - sőt a gépen jelenleg nincs húzás. 1 x 13 és fél és 1 x New York (8,5 és 7,5 óra) óra teszt volt eddig ultra high majd high beállításokkal és egyenlőre semmi gondom. 2 x volt olyan, hogy nem bírtam visszalépni az FSX-be, de dolgozott és kb. 5-10 perc után vissza tudtam. Egyenlőre még pár hétig tesztelek és utána a Realtime-ot visszateszem, mert zavar, hogy elmegy a gyári óra piszkosul. Az online repülés rettentően hiányzik, de lévén az FS-t szerkesztő részleg megszűnt, rögtön megálltak mind a Squawkbox, mind az FSINN fejlesztésével is és az biztos, hogy az FSINN feltevése után nekem már nem volt stabil az FS, mert ha kiléptem, akkor mindig kiírta, hogy kritikus hibát észlelt és leáll! :) Okos...

Egy dolog tuti, alap 2,6 Ghz-n az i7 nem bírja az ultra high beállításokat nagy repülőtereket (pl. Aerosoft LHBP vagy ELLX) és a gyári KFJK, mert leesik az FPS 10 és 20 közé PMDG 747-es géppel My Traffic X kiegészítővel.

Új hozzászólás Aktív témák