- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Urak!
Ahogy korábban írtam, sajnos 2x próbálkozás után sem tudtam stabil FSX gépet varázsolni Win7 alatt, hiába írták egyesek (nem csak itt), hogy mennyire jó. Elértem azt a pontot, hogy rövid út alatt semmi, de semmi gondom nem volt, de hosszú út (8-12 óra) után kifagytam. Volt, hogy ezt a parking brake behúzása után tette! Egy uiautomationcore.dll hiba volt az, ami sajnos elég sok FSX-es long haul-os (hosszútávú)pilótát kergetett az őrületbe, nálam még a file cseréje sem hozott megoldást - ahogy a legtöbb embernek sem.
Vissza az XP x64, és egyenlőre két sarkalatos dolgot, mégpedig az FSUIPC-t igénylő Realtime nevű progit és az online repüléshez szükséges FSINN progit is kihagytam - sőt a gépen jelenleg nincs húzás. 1 x 13 és fél és 1 x New York (8,5 és 7,5 óra) óra teszt volt eddig ultra high majd high beállításokkal és egyenlőre semmi gondom. 2 x volt olyan, hogy nem bírtam visszalépni az FSX-be, de dolgozott és kb. 5-10 perc után vissza tudtam. Egyenlőre még pár hétig tesztelek és utána a Realtime-ot visszateszem, mert zavar, hogy elmegy a gyári óra piszkosul. Az online repülés rettentően hiányzik, de lévén az FS-t szerkesztő részleg megszűnt, rögtön megálltak mind a Squawkbox, mind az FSINN fejlesztésével is és az biztos, hogy az FSINN feltevése után nekem már nem volt stabil az FS, mert ha kiléptem, akkor mindig kiírta, hogy kritikus hibát észlelt és leáll!
Okos...Egy dolog tuti, alap 2,6 Ghz-n az i7 nem bírja az ultra high beállításokat nagy repülőtereket (pl. Aerosoft LHBP vagy ELLX) és a gyári KFJK, mert leesik az FPS 10 és 20 közé PMDG 747-es géppel My Traffic X kiegészítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Acer LED monitor (B247Y)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Okos...