Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Erre én annyit tudok neked mondani,hogy nem kell várnod service packra, mert a win7 jó.
Telepítsd fel nyugodtan, nem fogsz csalódni. Annyi a lényeg,hogy hiába ismer fel mindent és telepít minden hardveredhez drivert, mégis, mindegyik összetevőnek a legújabb driverét telepítsd fel. Miután a rendszer készen van és az össza szoftver is fel van telepítve, van egy olyan funkciója, hogy teljes rendszermentés. Ezzel csinálsz egy teljes backupot, úgyis addig nyaggat érte míg meg nem unod vagy ki nem kapcsolod. Ha a C-re raktad a rendszert és a D-re az FS9-et, akkor a játékot sosem kell bántanod, csak a windowst állítja vissza a mentési állapotba,ha bármi baj van és játszhatsz tovább.
Ha a C-re rakod a játékot is, akkoris megy ez a módszer tökéletesen, csak akkor kb. 5-6 perc helyett lesz egy óra is mire visszaállítja. De mindened a helyén lesz tökéletesen, működni is fog hibátlanul..
Közel egy éve használom a win7-et , a legelső béta megjelenése óta, egyetlen system crash nélkül, ami nálam hatalmas szó. A legstabilabb rendszer amit valaha láttam eddig, ha rendesen telepíted.
Véleményem szerint nyugodtan állj rá át, én nem várnék semmilyen SP1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest