- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
andorra
üzenetére
A második screenshoton elméletileg default scenery látszik, mert ugyan fenn volt az Ultimate Terrain USA, de valamiért fagyott Chicago környékén, így levettem. Az UT meg szerintem eleve nem mesh...
Az fps-et nem azért dedikálom, hogy lássátok, mennyire überfasza nálam minden, hanem egyszerűen nálam így van beállítva (nem az fps miatt, hanem a többi infó miatt) az FS. Ha zavaró, majd leveszem, végül is, csak két gombnyomás...
Korábban a Flight Environment felhői voltak fenn és azzal dolgozott az AvS6.5, de most ugye a Zinerteké. Nem tudom, hogy valahol, lehet-e még állítani valamit. az FS-ben a 3D felhők 100 százalékra vannak tolva. Meg minden egyéb is. Nem tudom, mi lehet a gond. De nekem sem tetszenek.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest