Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
Egy komoly problémába futottam bele tegnap a Steam-es verzióm kapcsán, ami két és fél éve jól működik. A PC-n csak az FS van és az ahhoz tartozó dolgok. Amikor a program indul, normál esetben megjelenik az FS háttérképe és a kép közepén felvillan rövid időre egy kis fekete négyzet, ami azután rögtön el is tűnik. Eddig nem tudtam mi ez, most sajnos már tudom, mert nem tűnik el. Az Xbox ablaka ez. A következőt tartalmazza mióta nem idul el a program, csak homokórázik: "Segítünk bejelentkezni". Alul pedig a belépés gomb, amire hiába kattintok. Egyéként be vagyok jelentkezve az Xboxba ez Windows indításkor megtörténik. Próbáltam a fájlokat ellenőriztetni a Steam-el, rendben vannak, azután uninstalláltam a Steamből az FS-t, majd újra telepítettem a régi helyére, de ugyanez a probléma áll fenn. Még egyelőre nincs kedvem Windows telepítéstől újra indulni és mindent törölni, mert lehet, hogy a rengeteg munka után akkor is ide jutnék.(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest