Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
sziasztok!
megnéztem az Xbox game pass alkalmazást, ahogy javasoltátok. Már el is döntöttem, hogy próbaként csak a 300 Ft-os havi díjas cuccot választanám, már csak azért is, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az én relatív "gyengécske" gépemre érdemes lesz a végleges programot megvenni...
De lenne egy kérdésem, amit nem tudtam kivenni a leírásból, nevezetesen azt, hogy ha úgy döntök, hogy kuka az egész, akkor az előfizetést le lehet bármikor mondani? és az mennyi időre szól? Úgy látom nektek van már ebben gyakorlatotok...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tea
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Óra topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lenne egy kérdésem, amit nem tudtam kivenni a leírásból, nevezetesen azt, hogy ha úgy döntök, hogy kuka az egész, akkor az előfizetést le lehet bármikor mondani? és az mennyi időre szól? Úgy látom nektek van már ebben gyakorlatotok...