Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor18
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Erre egyébként programtól függetlenül mindig elég nehéz korrekt választ adni, mert nagyban függ attól, mekkora kompromisszumot vagy hajlandó kötni a grafikus beállításokkal. Ha szaggat, akkor viszont nyilván igényelné az erősebb vasat. Mondanám, hogy az FSX inkább CPU érzékeny, szerintem érdemes ezzel kezdeni, de a GPU benchmark-ra ránézve jó eséllyel az is szűk keresztmetszet.
LGA1155-ös foglalattal max. i7-3770-ig tudsz felmenni (ez kb. +50% processzorteljesítményt hoz, mostanában már 40k alatt is találni a hardveraprón), én speciel nem vagyok híve a húzkodásnak, ezért nem írok K-s procit.
GPU-ból megint csak a költségvetésed szab határt, ez a táblázat segíthet összenézni őket teljesítmény szempontjából, aztán szintén irány a hardverapró.
RAM-ból is érdemes szerintem min. 8 GB-ot birtokolni, tápból meg szerintem min. 400 W-ost, bocs, ha ez trivi...
Remélem valamennyit segítettem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Túraautó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest