Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
wd.taz
üzenetére
Ó, ez egy óriási alapmű.

(#14725) Korcsii: Semmi meglepő, a nem hardcore szimeseknek szól, azoknak nagyon kényes az ízlésük.
Egyébként most már 333 értékelés van, elég vegyes az összkép. Szerintem a sikerét az fogja meghatározni, hogy az ismert fejlesztőstúdiók mennyire állnak mögé. Ha lesz hozzá sok minőségi kieg, akár még életben is maradhat, ha nem, akkor a feledés homályába süllyed. De ahogy a PMDG-nél látom, ők most ezerrel XP-re és P3D-re fókuszálnak, persze lehet, hogy ez idővel változni fog.(#14727) sqpp: Töröld a konfig fájlt (pontosabban csak távolítsd el a könyvtárból, ne töröld), indítsd újra a szimet, hogy generálhasson egy új fájlt, ezután próbálj gépet, időjárást, stb változtatni.
Hétvégén beépítettem az asztal alá egy kihajtható karra, így nem zavar meló közben. Még nem próbáltam ki, majd ezen a héten.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként most már 333 értékelés van, elég vegyes az összkép. Szerintem a sikerét az fogja meghatározni, hogy az ismert fejlesztőstúdiók mennyire állnak mögé. Ha lesz hozzá sok minőségi kieg, akár még életben is maradhat, ha nem, akkor a feledés homályába süllyed. De ahogy a PMDG-nél látom, ők most ezerrel XP-re és P3D-re fókuszálnak, persze lehet, hogy ez idővel változni fog.