- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Üdv mindenkinek!
Az OOM problémához szeretnék egy kicsit visszakanyarodni. Nemrégiben sikerült fejlesztenem a vason egy kicsit és megnéztem mit tud. Előtte elolvastam, hogy itt mire jutottatok a teszteléssel, meg elolvastam ezt is.
Az én scenariom úgy nézett ki, hogy Londonból átrepültem Gatwick-re egy valamilyen default géppel. UK2000 scenery mindkét reptéren, ORBX base és Global Vector van még telepítve és a REX4 ahol 4096x4096-os felhőket állítottam be. LODRadius 6.5, az addon complexity azt hiszem vagy very dense, vagy extremely dense, de mondjuk nem is ez a lényeg. Win8.1-et használok, az 64 bites, akkor ha jól értelmezem 4 giga memórián tud dolgozni az FSX. Nekem ez alatt a rövid út alatt 2-re mászott fel és ugyan nagyon zavaró hatása nem lett ennek, de ezek a graphic stutterek végigkísérték az egész utat és ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor néhányszor az FPS ugrálását is meg lehet figyelni. Nyilván nem ezekkel a beállításokkal akarok hosszabb távokat repülni mert az tuti bukó lesz, csak a teszt kedvéért állítottam ilyenre.
A kérdés az, hogy ez mennyire normális, hogy 4 giga helyett már 2 gigánál megjelennek ezek a kis apróságok, és nem megy el még 3-3,5 gigáig sem gond nélkül? Illetve, hogy lehet e ezen módosítani, hogy kicsit később jelenjenek meg az első zavaró jelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jövedelem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IT Megoldások és szolgáltatások
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest