- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A venti + gigaakku az új trend, a Redmi sem akar kimaradni
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
czakof1946
tag
Üdv!
Nézelődtem a neten és találtam olyan fórumokat,ahol hasonló problemával küzdöttem, mint én.
De sajnos nem tudok annyira angolul, hogy megértsem, hogyan oldották meg a dolgot. Azt észrevettem, hogy ez a hiba akkor jön elő, amikor újratelepítik az FS-t.
Én is regísztrálva voltam régebben a Vatsim-re, fennt volt az FSInn is, de gépcsere, Windows újratelepítése stb. után nem telepítettem a FSInnt. Most, hogy felmerült a multiplayer repülés gondolata, elősször a portnyitással próbálkoztunk, majd amikor az nem ment ezt a másik ut jött elő. De sajnos nekem ez sem megy
Belinkelem azt az oldalt, ha sikerül, ahol erről a hibárol olvastam. Az FSCopilot.dll fájllal van a gondja.
Ez, meg ez
Ajánl egy fsxfix.exe programot, ami állítólag megoldja a problemát, le is töltöttem, de nem merem elindítani, amíg valaki nem értelmezi az angol nyelvű szöveget. Fordítóval próbáltam, de az eléggé nehezen értelmezhető.A segítséget megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest