Hirdetés
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
czakof1946
tag
Üdv!
Nézelődtem a neten és találtam olyan fórumokat,ahol hasonló problemával küzdöttem, mint én.
De sajnos nem tudok annyira angolul, hogy megértsem, hogyan oldották meg a dolgot. Azt észrevettem, hogy ez a hiba akkor jön elő, amikor újratelepítik az FS-t.
Én is regísztrálva voltam régebben a Vatsim-re, fennt volt az FSInn is, de gépcsere, Windows újratelepítése stb. után nem telepítettem a FSInnt. Most, hogy felmerült a multiplayer repülés gondolata, elősször a portnyitással próbálkoztunk, majd amikor az nem ment ezt a másik ut jött elő. De sajnos nekem ez sem megy
Belinkelem azt az oldalt, ha sikerül, ahol erről a hibárol olvastam. Az FSCopilot.dll fájllal van a gondja.
Ez, meg ez
Ajánl egy fsxfix.exe programot, ami állítólag megoldja a problemát, le is töltöttem, de nem merem elindítani, amíg valaki nem értelmezi az angol nyelvű szöveget. Fordítóval próbáltam, de az eléggé nehezen értelmezhető.A segítséget megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest